Bij1-kandidaat Bluma Brecher roept op Instagram op tot moord en geweld

Een kandidaat van Bij1 in Amsterdam, ene Bluma Brecher, nummer 19 op de lijst voor de Amsterdamse gemeenteraadsverkiezingen, heeft op Instagram opgeroepen om ‘mannen met prinsenvlaggen’ inelkaar te slaan en te vermoorden. Ze reageerde op een video van het account rechtsnl, waarin mannen met prinsenvlaggen een positieve duiding kregen. Brecher werd in haar antwoorden ondersteund door haar volgelingen die in bewoordingen als ‘wat beuken uitdelen en de vlag verbranden’ een zelfde sentiment blijken te delen.

In het bewuste filmpje wordt de draak gestoken met het normaliseren van de vervrouwelijking van de man en daarentegen positief gekeken richting mannen die demonstreren en de prinsenvlag meegedragen. Dit kon duidelijk op weinig symptahtie rekennen van de extreemlinkse poltica, die meerdere reacties gaf die er niet om liegen. ‘Normaliseer mannen met prinsenvlaggen laten stikken in hun prinsensvlag’, aldus Bij1-kandidaat Bluma Brecher.

7 comments

  1. Wat schattig. Kan ik alleen maar om lachen. Wacht al jaren op iemand die mijn vlag probeert te stelen, jammer genoeg blijft het enkel bij infantiele bedreigingen door gestoorde linkse katten vrouwtjes van 40 kilo.

  2. …Geweld prediken hoort bij alle revolutionairen. Vooral progressieven houden ervan om mensen te onthoofden, of beter gezegd te ont-lichamen, want hun vijand is de onderbuik. Alle gevoelens beneden de navel zijn voor deze intellectuele elites gevaarlijk, want moeilijk te controleren en te beheersen. Deze gevoelens (eigen leven, eigen liefdes en eigen wil) worden steevast populistisch genoemd door idealistische zuiveren van hart en geest, zoals deze BB.

  3. Mooi dat dit toch nog op het nieuws is gekomen. Heb BIJ1 Amsterdam benaderd dat ze mee doet aan extreemlinkse sympathieën die leidden tot doodsbedreigingen, maar ze doen er niets aan.

  4. Hoe onverdraagzaam zijn toch diegenen die de verdraagzaamheid prediken.

Comments are closed.