Twee medewerkers van het asielzoekerscentrum in het Limburgse Sweikhuizen zijn zwaargewond geraakt toen ze werden overgoten met kokendhete olie door een migrant die daar verblijft. De vrouwen waren op verzoek van de beveiliging poolshoogte gaan nemen in de keuken van het AZC, ze liepen de trap op en werden van bovenaf overgoten met hete olie, zo meldt de lokale pers. Een van de medewerkers lag zelfs enige tijd in coma en beiden hebben een langdurig herstel voor de boeg.

Het verminken van deze twee medewerkers komt in een lange rij aan voorvallen van geweld door recent binnengehaalde migranten, in dit geval ernstige brandwonden en langdurig herstel. Door heel Nederland zijn er dergelijke opvanglocaties waar migranten verblijven en deze worden regelmatig aangevuld met nieuwe gelukzoekers. Het AZC Sweikhuizen is in een voormalig klooster tussen Geleen en in Heerlen gevestigd, in het midden van de provincie Limburg.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Migrant in AZC gooit kokendhete olie over medewerkers: beiden zwaargewond naar het ziekenhuis”

  1. Peter waddinxveen

    En nu gaan er 3 psychiaters zich met dit persoon bezig houden. Evenals 5 stichtingen geheel links natuurlijk. Want ze zijn er van overtuigd dat ze dit persoon kunnen genezen. Zoals links hier al de laatste 60 jaar in faalt . Kijk naar t voorbeeld van t kleutertje 2 weken geleden . En zo heb ik nog 1000 voorbeelden . Een hele hoop tbs patienten zeker 85 procent .kan je beter gelijk in de iven gooien . Hebbie niks aan voor de maatschappij. Alleen maar verdriet . En hou op met slechte jeugd e.d .het werkt al 60 jaar niet . En dezE meneer nu. Wat hij ook heeft meegemaakt interesseert me geen reet. Deze binden we vast onder de trap. En de familie van de 2 dames mogen t op dezelfde manier terug gieten . Maar wel 2 x zolang over doen zodat hij t goed voelt.

  2. Dit zijn de mensen die onze overheid in ons land wilt hebben.

  3. Ben jij de leukste thuis ?

  4. Dus als de beveiliging onraad vermoedt, stuurt men vrouwen, want migranten zijn bang van vrouwen, net als wij trouwens. The future is feminine. Inderdaad.

Trending

%d bloggers liken dit: