De minister van Defensie, Kajsa Ollongren, heeft deze week aan de Tweede Kamer laten weten extra militaire middelen en mensen richting het oosten van Europa te sturen. Het gaat om activiteiten van de NAVO, een verzameling van landen onder Amerikaanse aansturing, waaraan Nederland militair actief een bijdrage levert. Naast de geplande keuzes voor de bestaande militaire bijdragen zal Nederland, twee F-35 jachtvliegtuigen inclusief ondersteunend personeel, een amfibisch transportschip, inclusief landingsvaartuigen en helikopters en twee landgebonden eenheden onder NAVO-beheer laten meedoen aan militaire missies, zo valt te lezen in de Kamerbrief van minister Ollongren.

Het regime in Nederland schaart zich hiermee achter de Amerikaanse provocaties tegenover Rusland, waarbij de NAVO stap voor stap opschuift in de richting van de Russische grens, ook met allerlei oorlogsmateriaal, wat logischerwijs tot nervositeit leidt bij de Russen. Het beleid van Rutte 4 zou zijn om ‘druk en dialoog’ uit te oefenen op Rusland, maar draait in werkelijkheid om het opvolgen van Amerikaanse wensen. De V.S.A. wil op korte termijn dat Rusland elke invloed of inmenging in met name buurland Oekraïne staakt. Het is echter duidelijk geworden dat Rusland, na de staatsgreep in Oekraïne van 2014, de nationale veiligheid zodanig ziet bedreigt dat ze geen stap meer achteruit wenst te doen.  

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Nederland stuurt F-35 jachtvliegtuigen, transportschip en militaire eenheden richting Rusland”

 1. […] originsA ‘Parthogenetic’ Conflict – There Is No Russian Invasion Threat To UkraineNEDERLAND STUURT F-35 JACHTVLIEGTUIGEN, TRANSPORTSCHIP EN MILITAIRE EENHEDEN RICHTING RUSLANDUkraine on […]

 2. […] originsA ‘Parthogenetic’ Conflict – There Is No Russian Invasion Threat To UkraineNEDERLAND STUURT F-35 JACHTVLIEGTUIGEN, TRANSPORTSCHIP EN MILITAIRE EENHEDEN RICHTING RUSLANDUkraine on FireRusland […]

 3. Ander geweldig nieuws: in een amerikaanse school worden kattenbakken geplaatst in de toiletten voor studenten die zich identificeren als “kat”.

  Blijkbaar is dit geen grap… ik hoop dat ik fout ben…

  https://citizenfreepress.com/breaking/michigan-school-put-litter-boxes-in-the-bathroom-for-students-that-identify-as-cats/

  https://twitter.com/libsoftiktok/status/1484693362456162306

  Is het een wonder dat meer en meer mensen Rusland steunen in plaats van het krankzinnige gesticht voormalig bekend als amerika?

 4. Stefaan Vermeire

  Net als de Baltische staten heeft Oekraïne het soeverein recht om haar buitenlands beleid vorm te geven, ongeacht wat buurland Rusland hierover denkt. En daar ligt nu net het probleem: het Kremlin denkt nog steeds dat Oekraïners eigenlijk “Klein-Russen” zijn van wie de lotsbestemming in de vereniging met de “andere” Russen ligt. Oekraïne hoort volgens Moskou geen soeverein natie te zijn, maar een subnatie die zich inschrijft in de Groot-Russische droom.

  1. Het is nochtans het Westen dat oorlog wil, niet Rusland. De Russen hebben het volste recht hun grenzen te beveiligen tegen Westerse agressie.

   Wie probeert al jaren om raketten te plaatsen vlak naast Rusland?
   Wie stookt al decennia lang “revoluties” en “conflicten” over de hele wereld?
   Wie promoot globo-homo, pedofilie, trans-waanzin en andere smeerlapperij wereldwijd?
   Wie smijt bommen van “democratie en vrijheid” op alles en iedereen die hen niet aanstaat?

  2. Hoe zouden de Amerikanen reageren indien de Belgische regering te kennen geeft dat de NAVO mag opkrassen? Wij zijn onze soevereiniteit verloren in mei 1940. Ze ligt veilig opgeborgen in een kluis in Washington. Internationale belangen en regels primeren op de belangen van de natiestaten.

 5. dan heeft Poetin toch gelijk . waarom gaat de navo provoceren aan de Russische grens. daar heeft onze media en politiek ook over gezwegen en ons op een dwaalspoor gezet

Trending

%d bloggers liken dit: