Liberale dictatuur slaat weer toe: 5 maanden cel voor foute mening van Jeff Hoeyberghs

De liberale dictatuur heeft alweer toegeslagen. In Gent, het bolwerk van de liberale logemaffia, werd de in Vlaanderen bekende chirurg Jeff Hoeyberghs (60) veroordeeld tot een zware celstraf van tien maanden, waarvan vijf maanden met uitstel; daar bovenop een zware boete van 8000 euro; en daar nog eens bovenop de ontzetting uit zijn burgerlijke en politieke rechten voor 5 jaar. Dat is een veel zwaardere straf dan in België wordt opgelegd aan allochtone groepsverkrachters, dealers of overvallers.

En welke ‘misdaad’ heeft Hoeyberghs gepleegd? Hij heeft in een voordracht voor het KVHV van Gent foute meningen geuit, in het bijzonder over vrouwen. Die zijn volgens de dictatoriale rechtbank ‘ seksisme en aanzetten tot haat en discriminatie’.

Weinig mensen onderschrijven de meningen van Hoeyberghs, die op zijn zachtst gezegd omstreden, ongefundeerd en platvloers zijn. Maar met zijn zware veroordeling heeft de giftige mix van feminisme en liberalisme zijn vreselijke gezicht laten zien: een man kan nu door het regime opgesloten worden vanwege het uiten van een ‘verkeerde’ mening over een vrouw.

De veroordeling komt opmerkelijk kort na die andere veroordeling, die van Bart De Pauw, in dat andere bolwerk van liberaal extremisme, Mechelen. Die bekende televisiemaker werd beschuldigd door talrijke vrouwen, die via hem horizontale promotie hadden gemaakt in de showbizzwereld. Een heleboel van die vrouwen werden door de rechtbank afgewezen, en zo ontmaskerd als golddiggers, maar toch werd ook De Pauw veroordeeld, zogezegd vanwege ‘eletronische overlast’ en ‘stalking’. De hetze door de hysterische leugenpers van het regime was zo groot, dat De Pauw geen beroep aantekende.

De liberale dictatuur is in Belgistan geen dreiging, maar een feit.

Zoek het verschil.

5 comments

  1. Het gerecht is al tientallen jaren rot.

    Twijfel aan de holocaust-waar-wij-verplicht-in-moeten-geloven en je steekt achter de tralies en je leven is verwoest, verkracht een kind en je krijgt bescherming.

    1. Je mag inderdaad het dogma niet ontkennen of betwisten. Het geloof in de Holocaust berust niet op ethische normen zoals sommigen denken maar op praktische overwegingen om de begunstigden van schadevergoedingen te beschermen tegen recuperatievorderingen van de uitbetaalde kapitalen. Stel dat er een rechter wordt gevonden die de huidige versie van de Holocaust tijdens een geding onjuist bevindt en de uitbetaalde schadevergoedingen disproportioneel of ten onrechte vonnist. Dat zou dat kunnen leiden tot tegenvorderingen om de schadevergoedingen die door de Duitse staat uitbetaald werden geheel of gedeeltelijk te recupereren. Wat tot een internationale chaos zou leiden. Daarom hebben de overwinnaars van WO2 voor safe gespeeld en tegenbewijzen onontvankelijk en strafbaar verklaard.

  2. Het zoveelste bewijs dat er iets fundamenteel fout is of minstens in perceptie zou zijn met de opleiding van onze magistratuur. Omdat de notie “haatspraak” blijkbaar nog steeds geen sluitende wettelijke definitie kreeg vanwege onze “Wetgevende Macht” kan elke magistraat dit leeg begrip blijkbaar invullen conform zijn eigen persoonlijke ideologische visie. Overwegende het publieke “geheim”(sic) der soms politieke benoemingen door de zich democratisch wanenden die zich verschansen achter het “Cordon Discriminatoir”, kunnen er vollen damp vonnissen en arresten uit de PoCo-Loge vaatjes blijven getapt worden, de voorbeelden zijn legio.

  3. Iemand straffen, en dan nog zo buitenproportioneel, die uitkomt voor zijn mening is een misdaad. Hier zou de rechter en niet Dr. Jeff Hoeyberghs zwaar gestraft moeten worden. Dit toont maar weer eens aan dat een groot deel van de rechters, net zoals de politici, zich hebben laten corrumperen door het duivelse psychopaten-clubje W.E.F. van Schwab en co. Dit ondemocratisch en door niemand gekozen clubje van geestgestoorde misdadige miljardairs heeft door de jaren heen in bijna iedere regering marionetten gekocht door daar de meest gewetenloze, overbodige en vakinhoudelijke onbenullen uit te zoeken met een zwakke ruggengraat die voor geld en (vermeende) macht hun eigen vrouw en kinderen zouden verkopen. Dit recept is wereldwijd het grootste en levensbedreigende gevaar voor onze samenleving. (KNIP)

Comments are closed.