Antifa-terroristen richten vernielingen aan bij FvD-partijkantoor

De terroristische organisatie Antifa heeft gisteren gedurende de demonstraties tegen coronamaatregelen vernielingen aangericht bij het kantoor van Forum voor Democratie (FvD). Toen elders in de stad werd gedemonstreerd tegen de coronamaatregelen van het liberale regime, het FvD een openluchtbijeenkomst hield, verschenen vervolgens bij het partijkantoor zwartgeklede extremisten met verfbommen en spandoeken. De voorgevel en de deur van het kantoor werden besmeurd. Ook tijdens de bijeenkomst van het FvD verschenen een aantal zwartgeklede figuren om hun ongenoegen tegen de partij te uitten.

Het FvD laat via hun twitter-account weten aangifte tegen Antifa te doen. De extreemlinkse organisatie bevindt zich dicht bij de politieke partij GroenLinks, een van de bestuurspartijen in Amsterdam, de vraag is dus hoeveel kans een dergelijke aangifte maakt. Antifa heeft in Nederland een lange traditie van geweld tegen andersdenkenden, de groep werd vooral bekend vanwege de terroristische aanslag van 1986 in het Zuid-Hollandse dorpje Kedichem tegen de leden van de Centrumpartij, waarbij twee doden en twee zwaargewonden vielen.

2 comments

  1. Opvallend dat de wouten erbij staan en ernaar keken.
    Dus kan Ik niet meer bedenken dat dit goedgekeurd is door de overheden.

  2. zo zijn de ” verdraagzmen ” en de ” democraten ” nu eenmaal : iedereen moet braaf en geweldloos zijn , toch tegen hen . Maar zelf zijn ze zo onverdraagzaam als de pest . en zo gewelddadig als maar kan . tot iemand terugslaat : dan gaan ze een potje janken .

Comments are closed.