Belgische regime stuurt Moordsectie af op anti-corona-betogers

Zoals bekend vond op 21 november 2021 een eerste grote betoging plaats in Brussel tegen de dictatoriale corona-maatregelen van het liberale Belgische regime. Meer dan 35.000 betogers trokken door de straten om op te komen voor vrijheid en liefde, en tegen angstpsychoses, discriminatie van niet-gevaccineerden en tegen vaccinatiedwang.

Nadat de politie de aanval op de betogers opende met traangas en waterkanon gingen enkele honderden mensen in het verzet. Er werd gegooid met bierblikjes, stenen en vuurpijlen, en een paar politievoertuigen werden beschadigd. Stevige rellen, zeker en vast, maar ‘moord’ of ‘moordpoging’? Dat hebben wij alvast gelukkig niet gezien.

Groot was dan ook de verbazing toen een Vlaamsnationale deelnemer aan de betoging zopas een oproeping ontving van… de Sectie Moordzaken van de Brusselse politie.

Hij moet in het kader van het onderzoek naar de betoging van november zo snel mogelijk in Brussel opdraven. En dat als ‘verdachte categorie IV’: dat betekent, dat betrokkene bij aankomst in Brussel op bevel van de onderzoeksrechter meteen zal aangehouden worden!

Die aanpak is kompleet buitensporig, niet alleen omdat betrokkene geen enkel strafbaar feit pleegde, maar vooral omdat er natuurlijk tijdens de betoging nergens een moord of een moordpoging is geweest. Waarom dan toch de sectie Moordzaken wordt ingezet tegen eenvoudige betogers? Joost mag het weten…

Het wordt echter begrijpelijker voor wie het grote plaatje bekijkt. Het regime, kompleet verrast door de omvang van het protest in november, is in paniek en vond de gebruikelijke zondebok: ‘extreemrechts’. Ook al lacht het grootste deel van de 35.000 aanwezigen daar eens hartelijk mee (een groot deel heeft links gestemd), en ook al blijken vrijwel alle gearresteerden niets met ‘extreemrechts’ te maken te hebben, sindsdien blazen OCAD, Staatsveiligheid en leugenpers hetzelfde deuntje: extreemrechts is het gevaar.

De volgende grote betogingen staan gepland voor 9 en 23 januari. Het regime moet dus vooraf propaganda maken om mensen af te schrikken van deelname. En hoe kan dat beter dan met veel show onschuldige mensen aan te houden als ‘moordverdachten’, onderdeel van een ‘extreemrechts komplot’ om ‘de betogingen te kapen’?

Morgen brengt regimezender VRT op zijn website alvast een nieuw groot artikel om ‘aan te tonen’ hoe ‘extreemrechts’ achter de betoging van november zat. Auteur is Tim Verheyden, de extreemlinkse activist van de staatszender VRT die ook het onzinverhaal tegen Dries Van Langenhove en Schild&Vrienden lanceerde. Toeval? Vergeet het maar. Naarmate 2024 dichterbij komt, zal de propaganda over ‘extreemrechtse komplotten’ alleen maar toenemen – en politiek, leugenpers en veiligheidsdiensten spelen daarbij onder één hoedje.

De politiek waarschuwt voor ‘extreemrechts’, de staatszender maakt via Tim Verheyden propaganda, het gerecht stuurt de Moordsectie naar Vlaamsnationalisten: geen toeval.
Tim Verheyden

3 comments

  1. leugenpers vers van de pers is een gewoonte geworden op tv te gek voor woorden erger dan in 1945 walgelijk belgie

  2. Volgens mij is de politie charge te paard de enige echte moordpoging die ik tot nu toe gezien heb.

    1. En die kerel pleegde dan nog vluchtmisdrijf. Een bestuurder die betrokken is bij een ongeval moet stoppen, ook als het ongeval niet op de openbare weg plaatsvindt.

Comments are closed.