Een enorme massa boze burgers trok gisteren naar Brussel om er te protesteren tegen de dictatoriale coronamaatregelen van het regime, in het bijzonder de discriminerende coronapas. Die maakt niet-gevaccineerden tot tweederangsburgers en ontzegt hen op basis van een pasje toegang tot horeca, theaters, filmzalen, reizen, en misschien binnenkort zelfs tot hun job. De manifestanten vroegen vrijheid, en afschaffing van de discriminerende pasjesmaatschappij.

Kop van Jut was de niet-verkozen nepminister Frank ‘de geldverbrander’ Vandenbroucke (SP.a – ‘Vooruit’). Hij werd zonder meer een nazi genoemd.

Het regime had maar ‘enkele duizenden’ verwacht, dus toen de tienduizenden aan Brussel-Noord toestroomden werd men zenuwachtig. De stoet werd verplicht om al lang voor het geplande aanvangsuur van 13 uur vertrekken.

De massa nam de volledige breedte van de kleine ring in, maar nadat enkele duizenden de brede Wetstraat ingedraaid waren, wierp de politie plots een komplete blokkade van die Wetstraat op. De massa moest nu de Josef II-laan in, een veel te smalle straat voor een betoging van die omvang. Het door de politie uitgelokte resultaat laat zich raden: botsingen tussen boze burgers en de regimehuurlingen. Die konden hun linie met friese ruiters en waterkanon relatief vlot behouden, maar kozen er na enige tijd voor de massale aanval op de massa te openen.

De waterkanonnen werden nu op de massa gericht, er werd gechargeerd, traangasgranaten werden tussen de duizenden vreedzame betogers geschoten, inclusief kinderen en gezinnen. Vele tienduizenden bereikten zo niet eens het eindpunt, dat aan het Jubelpark voorzien was.

De aanval van de politie-regimehuurlingen aan de Wetstraat.

Het optreden van de politiehuurlingen was kompleet stupide. Als men de brede Wetstraat had opengelaten, zoals dat bij elke grote vakbondsbetoging het geval is, dan was de massa volstrekt rustig afgedraaid richting Jubelpark. Maar blijkbaar lokte men liever zelf een veldslag uit aan de Wetstraat.

Slechts een deel van de betogers haalde dus het Jubelpark. Zij stelden zich op in een zijstraat van het Schumanplein, en luisterden naar toespraken. Maar ook daar was het regime blijkbaar niet gelukkig met de massale opkomst, want terwijl de toespraken bezig waren, en de spreker zelfs oproep tot kalmte, vuurde de politie het waterkanon af midden in de massa overwegend vreedzame betogers. Ook duizenden volstrekt vreedzame betogers werden daarna het Jubelpark uitgespoten en -geknuppeld.

Het waterkanon van de huurlingen vuurt zonder reden vol in de massa.
De aanval van de politie-regimehuurlingen op het Jubelpark

Een minderheid van de boze burgers reageerde op al dat liberale staatsgeweld door in de daarop volgende uren barricades op te werpen, weerstand te bieden aan de politiehuurlingen, en straatmeubilair en ruiten te vernielen.

De meeste betogers toonden zich verbolgen over het politie-optreden, maar hoegenaamd niet afgeschrikt. ‘ Als vaccinatie verplicht wordt, dan is dit nog maar het begin’, zo klonk het.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “35000 boze burgers tegen coronadictatuur, politie valt aan met traangas en waterkanon”

 1. […] Nadat de politie de aanval op de betogers opende met traangas en waterkanon gingen enkele honderden mensen in het verzet. Er werd gegooid met bierblikjes, stenen en vuurpijlen, en een paar politievoertuigen werden beschadigd. Stevige rellen, zeker en vast, maar ‘moord’ of ‘moordpoging’? Dat hebben wij alvast gelukkig niet gezien. […]

 2. Op het nieuws van de goeie ouwe VRT natuurlijk constant beelden van betogers met leeuwenvlaggen. Ze kunnen het niet laten.

 3. Frank Vandenbroucke

  Op naar de honderdduizenden.. Weg met die psychopaten in de regering. Weg met al die miljardairs die geld stelen van de bevolking. Vive la révolution!

 4. De idioot met het anti-NS bord verdient de debielenprijs van 2021. Onze tegenstanders zijn alles behalve Nationale Socialisten. Links-liberale volksverraders en globalisten; de hele klote bende.

  1. Muh ”Nazi’s”

   Zijn van die liberale pacifisten die niet weten waar ze het over hebben. Elke keer als ze een troefkaartje nodig hebben worden de ”Nazi’s” erbij betrokken. Dit is niet alleen erg oneerlijk, maar ook ontzettend lui.

   Vraag me af of deze mensen ook weten dat vaccinaties in Hitler’s Duitsland ter strengste verboden waren. Evenals het experimenteren op dieren. Je kan dit zelfs nog zien als je de oude Duitse propaganda bekijkt in Der Sturmer.

   Shown in Der Sturmer, Feb 1932 (immunization/Impfen)
   ”It occurs to me that little good comes from poison or from jews.”

   Wie zij de mensen achter de vaccines? (((Moderna, Pfizer, Astrazenica)))

   U kunt de Duitse propaganda afbeelding hier zien, of u kunt het zelf opzoeken als je de link niet will openen.
   Gewoon, op elke zoekmachine, behalve (((Google))) het volgende kopiëren en plakken;

   Shown in Der Sturmer, Feb 1932 (immunization/Impfen)
   ”It occurs to me that little good comes from poison or from jews.”

 5. Sta er niet van te kijken de Nederlandse politie verkocht in de oorlog joden voor 7,50 per kop dus .
  https://www.bol.com/nl/nl/f/kopgeld/30013765/
  https://sites.google.com/site/ledenregisternsb/nsb-hulppolitie

Trending

%d bloggers liken dit: