Syrische vrome moslim faalt bij massamoord in Liverpool

Een vrome moslim uit Syrië, die Groot-Brittannië was binnengelaten als ‘asielzoeker’, zogezegd dus ‘op de vlucht voor gevaar en oorlog’, heeft geprobeerd zichzelf conform de richtlijnen van de islam op te blazen in de kathedraal van Liverpool bij de herdenking van wapenstilstand op 11 november.

Omdat hij kwam vast te zitten in het verkeer met zijn taxi, gaf hij de taxichauffeur opdracht hem naar het vrouwenhospitaal te brengen om daar zichzelf op te blazen en zoveel mogelijk niet-islamitische vrouwen te doden. De islamsekte preekt naast haat tegen niet-moslims immers ook in het bijzonder vrouwenhaat, waardoor vrouwen een geliefd doelwit van islamitische moordenaars zijn.

Het explosief ging echter voortijdig af in de taxi, waardoor alleen de vrome moslim zelf om het leven kwam.

De Syrische moslim voerde plichtsbewust de voorschriften uit van het ‘heilige boek’ van de islamsekte, de Koran, die op 23 plaatsen oproept tot moord en terreur tegen niet-moslims.

2 comments

  1. En in Schotland is de prioriteit van de dag; transgender-waanzin voor 4-jarige kinderen. De video is slechts 3 minuten lang.

  2. Leeftijdsbeperking eerst legitimeren welkom bij youtube censuur .
    Zou zeggen tijd voor een nieuw platform om videos te posten

Comments are closed.