Onlangs werd de uitgaansbuurt voor studenten van Gent, de Overpoort, opgeschrikt door onverwacht zware rellen met allochtonen. Grote bendes allochtonen gingen los op politie-agenten.

De rellen bleken veroorzaakt door de gangsteraanhang van een allochtone gansterrapper, ene ‘Ashafar’, die een ‘optreden’ gaf in een café Club Lime in de Overpoort. In een eerder artikel toonden we aan dat deze gangsterrapper geweld, criminaliteit en drughandel verheerlijkt, en beelden toont van handvuurwapens die geladen worden, een berg zware machingeweren, druggebruik, bergen illegale drugs…

Ashafar met vuurwapen en gangstervrienden in de clip van het nummer ‘Medellin’, een verheerlijking van het beruchte moordende drugkartel in Latijns-Amerika.

Maar een vraag bleef nog open: hoe kwam deze allochtoon uit Nederland in Gent terecht? Een aandachtige lezer bezorgde ons het antwoord: de man werd twee jaar geleden uitgenodigd naar Gent door… de stad Gent.

Het stadsbestuur van Gent subsidieert immers een jeugdhuis ‘Minus One’, en dat vond het nodig om de man in 2019 op het podium te zetten van het ‘Blaisantvestival’. Dat is een gratis ‘buurtfeest’ rond de Blaisantvest, in de omvolkte allochtone en zwaar criminele wijk Rabot.

In een wijk waar vooral Vlaamse burgers dus al het slachtoffer zijn van grootschalige allochtone criminaliteit, vond de stad Gent er niets beters op dan iemand op het podium te zetten die dat geweld en die criminaliteit verheerlijkt en aanmoedigt. Op foto’s van Minus One is te zien dat het een ‘groot succes’ werd: 700 vooral piepjonge allochtonen kwamen hun gangsterheld toejuichen.

Het Vlaams Belang vraagt nu uitleg in de gemeenteraad van Gent. Gemeenteraadslid Caroline Persyn vraagt zich af: ‘ Was het stadsbestuur van Gent op de hoogte van de reputatie van deze rapper? Hij is in december 2019 komen optreden voor Minus One, staan of stonden er nog optredens gepland? Wat heeft het gekost om deze rapper te laten optreden? Vindt de schepen het verantwoord om iemand die pronkt met wapens en drugs uit te nodigen? Dit lijkt mij geen voorbeeld voor jongeren, dit kan jongeren die in probleemwijken wonen integendeel op verkeerde  gedachten brengen. Gaan jullie jullie verantwoordelijkheid hierin opnemen?’

Wij zijn benieuwd naar het antwoord!

De waarheid verspreiden? DEEL dit artikel!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Gentse Overpoortrellen: Gangsterrapper ‘Ashafar’ trad op voor Stad Gent”

  1. ik kan niet meer delen gestraft denk ik maar zonder verwittiging van faceboek

  2. zijn jullie nu echt zo fier op dat krapuul in u stad? proficiat!

Trending

%d bloggers liken dit: