Allochtone aanhang rapper Ashafar schopte rel in Gent

In de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 september ontketenden allochtonen rellen in de Gentse uitgangsbuurt Overpoort. Terwijl de leugenpers nog steeds fanatiek weigert iets van informatie over de allochtone achtergrond van de relschoppers te geven, berichtten wij als eerste medium in Vlaanderen gisteren over die achtergrond.

Het woeste geweld van de moslims brak uit in de marge van een optreden van een ‘rapper’, een vorm van nepmuziek waarin vaak criminaliteit, drughandel, en seksueel geweld tegen vrouwen wordt verheerlijkt. De ‘artiest’ was deze keer ene ‘Ashafar’, die deze keer ‘optrad’ in een café Lime Club in de Overpoortstraat 10. Zijn echte naam is Zakaria Abouazzaoui.

Zakaria Abouazzaoui, alias ‘Asfahar’, poseert met handvuurwapen voor zijn gangstervrienden.

Het ‘oeuvre’ van Ashafar zet aan tot drughandel en geweld. In dit nummer ‘Medellin’ verheerlijkt ‘Ashafar’ het geweld en de drughandel in de Franse banlieues. De titel van het nummer, ‘Medellin’, verheerlijkt het cocaïnekartel in die Colombiaanse stad van Pablo Escobar, dat verantwoordelijk was voor een golf van gruwelijke moorden in Colombia, waaronder moorden op politici, presidentskandidaten, rechters, journalisten en veel politieagenten.

Het nummer toont trots Marokkaanse en Algerijnse vlaggen, als symbool van de Noord-Afrikaanse gangster’cultuur’. Daarnaast beelden van handvuurwapens die geladen worden, een berg zware machingeweren, druggebruik, bergen illegale drugs…

Grote aantallen machinegeweren in de videoclip

Opmerkelijk is dat in het o zo linkse Gent, waar Vlaamse studenten van Schild&Vrienden gestraft werden omdat ze in besloten schatgroepen stoute grapjes maakten, een haatprediker als Ashafar die vuurwapens toont en druggeweld verheerlijkt, blijkbaar zomaar grote groepen moslimracisten mag verzamelen in de Overpoort om dan los te gaan. In de gemeenteraad van Gent eiste raadslid Johan Deckmyn (VB) alleszins een hard optreden.

‘Asfahar’ met vuurwapen met zijn gangstervrienden in de videoclip

Al iemand iets gehoord van klachten tegen Ashafar&Café Lime wegens racisme en aanzetten tot geweld door het stadsbestuur van Gent, de univ van Gent, UNIA; diepgravende reportages door Pano; infiltratie van VRT-journalisten in de aanhang van Ashafar; huiszoekingen, arrestaties, inbeslagnames van GSM’s en PC’s door het gerecht? Waar wachten jullie op, jongens en meisjes? Mocht Ashafar ‘Dries Van Langenhove’ heten, het kot zou al een week te klein zijn.

2 comments

  1. Hoezo, hoe kan dat ? De Overheid houdt ons toch voor “Diversiteit is een verrijking” , dogma der PoCo-Kerk.

Comments are closed.