Rechtszaak dinsdag 28 september vanwege invoering coronapas

Sinds gisteren heeft het liberale regime in Nederland de ongevaccineerden tegen het corona-virus van een deel van het maatschappelijk verkeer uitgesloten, middels de invoering van de coronapas. De vergaande coronamaatregelen hadden al meerdere demonstraties tot gevolg, waaronder de massale manifestatie in Amsterdam, waarbij 100.000 mensen de straat op gingen tegen de autoritaire koers van dit regime. Op dinsdag 28 september gaat de strijd tegen de coronapas verder in de Haagse rechtszaal, de advocaten Bart Maes en Elke Lenting hebben namelijk een kort geding tegen de staat aangespannen. Doel is om per direct invoering van de coronapas terug te draaien.

De advocaten Maes en Lenting lieten deze week op een persconferentie weten de strijd aan te gaan tegen de rijksoverheid vanwege het opzij zetten van een hele hoop grondrechten als gevolg van de invoering van de coronapas. Het gaat dan o.a. om het recht op lichamelijke integriteit, het recht op het verwezenlijken van sociale en economische rechten, het beginsel van Habeas corpus, het beginsel van eerbiediging van privéleven en het familieleven.

…Kortom een hele zwik aan grondrechten worden hierbij voor ongevaccineerden bij het grofvuil gezet om een coronapas, ook wel een apartheidspas genoemd, mogelijk te maken, die, en dat is de kern van de zaak, niets maar dan ook helemaal niets gaat toevoegen op het gebied van volksgezondheid en belasting van de zorg.

Mr. Bart Maes

Maes en zijn advocatenteam melden dat ze veel steun hebben ontvangen en met een multidisciplinair team van advocaten, juristen, medici, wetenschappers en communicatiespecialisten de zaak aan het voorbereiden zijn. De advocaat noemde eerder de digitale petitie tegen de coronapas die inmiddels al door ruim 277.000 mensen is ondertekend. Verder hoopt men op een onafhankelijke rechter, niet verbonden aan de medische industrie.

5 comments

 1. Vooral het laatste zal een probleem geven.
  Verder hoopt men op een onafhankelijke rechter, niet verbonden aan de medische industrie.
  Het is niet alleen de medische industrie die de lakens uit deelt maar ook de corrupte regering die aan het handje loopt van Klaus Schwab die wel wat zag in de coronahype om zijn agenda door te drukken

 2. Het hele COVID-gedoe is op zijn minst gezegd “bizar”.
  Het team van “Red Ice” heeft veel video’s inzake COVID en vele andere onderwerpen op hun Odysee kanaal. Check it out people.
  https://odysee.com/@redicetv:1
  (installeer de TOR browser als je niet op de site geraakt, werkt beter dan FIREFOX)

Comments are closed.