In het Limburgse stadje Oudsbergen is een klein initiatief tegen de overlast door wilde wolven onverwacht uitgegroeid tot een enorm succes. Maar liefst 3000 Vlamingen kwamen opdagen op het protest, dat uitgroeide tot een groot teken van verzet tegen het wereldvreemde groene extremisme.

Vrijdagavond stapten in Oudsbergen 3.000 mensen mee in de eerste ‘Grote boze wolven-wandeling’. “Dit is een duidelijk signaal aan de overheid: er moet meer aandacht komen voor de wolvenproblematiek waarmee landbouwers en hobbyboeren in deze regio bijna dagelijks worden geconfronteerd.” De fakkeltocht startte vrijdag om 20.30 uur aan een weiland gelegen op het kruispunt van de weg naar Helchteren en Meeuweneinde in Oudsbergen, tevens de plek waar begin vorige week twee shetlandpony’s en een jonge koe doodgebeten werden aangetroffen. Het ging zo goed als zeker om het werk van een roedel jagende wolven.

Daarop organiseerden boeren ‘’De grote boze wolven fakkeltocht”, een fakkeltocht tegen de wolf in Limburg. De burgemeester van Oudsbergen, Marco Goossens van regimepartij CD&V, probeerde de optocht tegen te werken door een aantal pestvoorwaarden op te leggen. Zo was het verboden om… fakkels met echt vuur te gebruiken. Een zuivere pesterij, want half september gaat er van een brandende fakkel uiteraard geen enkel gevaar uit… Maar wellicht speelde ook daar groen extremisme al een rol.

Nog beter: er mocht geen alcohol geserveerd worden. Waarom vrije Vlamingen in hun vrije tijd op een vrijdagavond geen biertje zouden mogen drinken, het is opnieuw een zuivere pestmaatregel. Maar de drieduizend wandelaars lieten zich door die pestmaatregelen van het regime niet tegenhouden.

De politie moest zelfs een tijdlang het verkeer regelen vanwege de toestroom naar de plek van afspraak. In plaats van fakkels met echt vuur voorzag de organisatie dan maar elektrische fakkels.

Het succes van het initiatief toont nog maar eens aan hoe groot de kloof is tussen linkse leugenpers en politieke elites enerzijds, en het gezond verstand van de gewone mensen anderzijds. De linkse groene extremisten beweerden dat wilde wolven alleen op everzwijnen en reeën zouden jagen; fout. Ze beweerden ook dat wolven geen paarden zouden aanvallen; fout. En nu beweren ze dat een wolf nooit mensen zal aanvallen; fout, uiteraard. De eerste kleuter die per ongeluk wegloopt uit een tuin of creche en het pad van een jagende roedel kruist wordt met haar en huid opgevreten.

De natuur is, in tegenstelling tot wat de groene extremisten denken, geen nobele en vredelievende plek die alleen door de boze mens verstoord is. De natuur is in werkelijkheid enerzijds een nobele en vredelievende plek, maar anderzijds ook een gevaarlijke en gruwelijke plek, waar de mens zowel prooi als jager als hoeder is. Een wolf is geen knuffeldier, maar wel degelijk een boze wolf als hij jaagt en honger heeft. Boeren, jagers en mensen met gezond verstand weten dat. Groene extremisten niet. Voor meer info over wolven, lees HIER en HIER.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “‘Weg wolf’: 3000 Vlamingen tegen groen extremisme”

 1. Wat heeft dit te maken met links en rechts??
  A lone wolf in onze contreien wordt tot.a pack uitvergroot zonder enige vorm van correcte bewijsvoering.
  Hier wordt nota bene met een olifant op een mug geschoten.
  Vervang ‘wolf’ door ‘corona’ en
  opnieuw wordt de man in de straat een leugen toebedeeld.
  De hoax-dictatuur gaat onverminderd verder.

 2. marc van Kerckhoven

  De wolf mag dan wel beschermd zijn in Europa, maar dat wil niet zeggen dat de wolf in een dicht bewoond gebied zoals Vlaanderen vrij kan rondtoeren en alles op zijn weg kan verorberen.
  Nee de wolf moet hier weggehaald worden voor er verdere ongelukken gebeuren.
  Worden ze niet weggehaald door diegene ze hier gelost hebben is er geen andere oplossing dan ze te verjagen of neer te schieten.
  Die meneer Welkom Wolf moet dringend opgenomen worden voor een onderhoud , maar ik vrees dat daar geen wisselstukken voor voorhanden zijn.
  Hoe is het in godsnaam mogelijk dat die kerel(s) zomaar overal het woord krijgen en foutieve info mogen geven.
  Hopelijk komen er nog betogingen en graag had ik daar tijdig nieuws van gekregen.

 3. In het verkeer sneuvelen meer kinderen dan dat er worden opgegeten door wolven. Gaan we elke vorm van gemotoriseerd verkeer nu verbieden? Natuurlijk niet! Dit gezegd zijnde vind ik dat die mensen zeker het recht hebben om te betogen, ook met fakkels en een biertje er bij. Zeker en vast ook begrip voor boeren en eigenaren van dieren die door wolven zijn aangevallen. Maar moeten we nu echt een hetze ontketenen tegen de wolf? En dan nog op React Nieuws…

  1. In het verkeer sneuvelen meer kinderen dan dat er worden opgegeten door wolven (texto). Mensen die zich niet gedragen en anderen in gevaar brengen worden gesanctioneerd. Om de veiligheid van het verkeer en de weggebruikers te verzekeren. Wolven zijn roofdieren die hun instinct volgen en horen niet in België thuis. In het belang van de mensen en weidedieren (niet roofdieren) moeten de wolven in Vlaanderen onschadelijk gemaakt worden.

   1. Dat komt omdat er meer auto’s rondrijden dan er wolven rondlopen en gelukkig maar…..

Trending

%d bloggers liken dit: