Big Media censureren Dries wegens transgender-kritiek

In een recente aflevering van het programma ‘K2 zoekt K3’ draafde een travestiet op, een man verkleed als vrouw, die meteen tranerig en emotioneel toegejuicht werd door alle aanwezigen in de studio. Kamerlid Dries Van Langenhove (VB) vond het tijd voor wat weerwerk: hij maakte een bijzonder sterke video, ‘K2 gaat KO voor woke’, waarin hij de hele transgendergekte met gefundeerde argumenten van antwoord dient. ‘Mensen moeten zogezegd zichzelf kunnen zijn’, zo stelt het Kamerlid vast, ‘maar om dat te doen moeten ze blijkbaar hun lichaam gruwelijk verminken en met ongezonde hormonenblockers te lijf gaan; dat is net het tegenovergestelde van ‘jezelf zijn’. Want jezelf zijn is aanvaarden hoe je geboren bent, en dat is als man of als vrouw. Geslachtsoperaties blijken transgenders op termijn niet gelukkiger te maken. En zelfs voormalige transgenders bekritiseren de bloeiende lucratieve business van de geslachtsoperaties.’

‘We beleven de slechtste van twee werelden’, observeert het Kamerlid ook nog scherp. ‘Enerzijds het hyperconsumentisme van het liberalisme, waarbij alles wat verkoopt wordt toegejuicht. En anderzijds de totale maakbaarheid van de mens zoals gewenst door het marxisme.’

En dat alles, zo voegen wij eraan toe, dan bewaakt door de censuur van het regime.

Als om dat te bewijzen sloeg de censuur van Big Media meteen toe. De drukbekeken video werd gecensureerd op Youtube. Stok om de hond te slaan was het feit dat enkele beelden uit de VTM-uitzending getoond werden. Dat is nochtans perfect legaal: net zoals de leugenpers kleine stukjes mag tonen uit de video van Dries als dat relevant is, zo mag Dries korte stukjes uit een VTM-programma tonen als dat relevant is. Zowel Youtube als Big Media bedrijven dus illegale censuur.

Travestiet Geert in volle emo-actie.

De échte reden is natuurlijk de algehele hysterie die losbarstte in de leugenpers omdat Dries het heeft aangedurfd de LGBT- en transgenderlobby eens gefundeerd van antwoord te dienen. In de liberale dictatuur is er nog enkel vrije meningsuiting voor meningen die passen in het linksliberale kraam; voor gefundeerde kritiek op de transgendergekte is geen plaats meer.

Dries heeft gelukkig parlementaire onschendbaarheid; anders was zijn huis nu al doorzocht en was hij aangehouden, zoals de klever van onschuldige LGBT-kritische stickertjes ‘gewoon normaal’ in Antwerpen.

De gecensureerde video is nog te zien op www.kiesdries.be

7 comments

 1. Maar ik ging niet naar Casablanca om me goedkoop te laten ombouwen. Ik deed het zelf met een kapmes, even op de tanden bijten, ontsmettingsalcohol en pleister ter hand. Veel geld uitgespaard waarmee ik nu eindelijke die dure sacoche kan kopen

 2. Mijnheerke Madam(e) trekt het hek van de PoCo-dam met de PoCo luizen kam en zet Logica in vuur & vlam ! schreef:

  TERECHT omdat Dries niet PoCo gestoord wil zijn uiteraard want gazettenpraat schrijvelaars en tal van hoernalisten der audio-visuele media verdraaien immers “Onder” woke tot “Boven” en vice-versa. Want, onthoud ; “De wereld op zijn kop is de goorste PoCo-mop” en ” Geraak aan de coke en wordt zo ook woke !”

 3. Transgenders zijn genieën want in tegenstelling tot Freud weten zij wel wat mannen en vrouwen zijn en willen. Kortom respect.

  1. Jan, grandioos ! Wat een doordenker die door velen niet gesnapt zal worden.

   1. Wat bedoelde Freud ook alweer met zijn concept “der Penisneid” ? Ik ben het toch wel vergeten zeker ! Zou één of andere overgeëmancipeerde Dolle Mina mij dat nog eens kunnen uitleggen aub ?

   2. Eddy Wallyvis, geboren met koddige sacoches leurende marktkramer , van op de markt te Pekes-&-Erwtjesvelde schreef:

    Toch wel, want ze zijn zo geniaal om in de linkerhand een sacoche en in de rechter een pint te hebben.

   3. Ik kan dat niet begrijpen want nadenken is wel heel moeilijk, zeker als het om iets met een “dubbele bodem” of om iets sarcastisch gaat. Daarom ben ik zo dol op gapen naar alle soort “velogetrap” en “ballengedoe”, ge moet daar immers niet bij nadenken. Geef mij maar “Bloot & Spelen”

Comments are closed.