In het mooie kader van de Vlaamse Plantentuin van Meise verzamelden gisterenavond 150 mensen voor het jaarlijkse sponsordiner van Uitgeverij ‘t Pallieterke, ook uitgever van de webstek PALNWS. Gastspreker was deze keer de bekende Nederlandse oorlogsverslaggever Arnold Karskens. Deze journalist (geboortejaar 1954) bracht verslag uit uit meer dan 30 oorlogsgebieden, maar veroordeelt vooral sedert de asielcrisis van 2015 de ‘mainstream media’ als onbetrouwbaar, corrupt en politiek links vooringenomen. Hij richtte daarom de omroepstichting ‘Ongehoord Nederland’ op, die conform de Nederlandse wet genoeg handtekeningen verzamelde en binnenkort in 2022 zélf uitzendingen zou mogen verzorgen op de Nederlandse TV.

Voor het aandachtige Vlaamse publiek nam Karskens ook deze keer geen blad voor de mond, met interessante voorbeelden als bewijsmateriaal.

‘ De asielcrisis van 2015 was voor mij de oogopener’, zo klonk het. ‘ Ik bevond mij in Turkije en zag daar hoe de massa’s ‘vluchtelingen’ uit Syrië en Afghanistan prima werden opgevangen, en het ook prima konden vinden met de lokale bevolking. Turkije is perfect veilig voor hen. Maar toch wilden ze op bootjes naar Griekse eilanden. Waarom? Omdat ze naar het Westen willen, vooral Groot-Brittannië, vanwege de uitkeringen, de sociale woningen, het zwarte circuit om in te kunnen werken. ‘Politiek vervolgd’ is larie: elk jaar zijn er tussen de 40.000 tot 80.000 ‘vluchtelingen’ die in het geheim op vakantie gaan naar hun herkomstland, en sjoemelen met vertrekplaatsen en visa om dat te verbergen. De 1500 ‘vluchtelingen’ die plots in Kabul blijken te zijn zijn maar het topje van de ijsberg.’

‘Ik was aanwezig in Turkije rond de tijd dat de 3-jarige Aylan verdronk. Een drama, akkoord. Maar ik stond op het punt de overtocht te maken met dezelfde smokkelaar: ik zag ervan af, omdat de boot me te wankel leek. De vader van de 3-jarige zag daar echter geen probleem in, zette zijn kind in die boot en weigerde voor enkele dollars een zwemvest voor hem te kopen. De vader wilde enkel de oversteek maken om zijn tanden goedkoop te kunnen laten verzorgen. De enige schuldige aan die verdrinking is dus de vader. Maar de media weigeren die waarheid te brengen of te belichten: zij zoomen alleen in op de traantjes, en kloppen zich op de borst om te laten zien hoezeer ze deugen.’

Inderdaad: het linkse mediaspektakel rond de verdronken kleuter in 2015 was walgelijk, en Reactnieuws was één van de enige nieuwswebsites die durfde berichten dat de vader inderdaad enkel voor zijn tandzorg zijn eigen kind aan dodelijk gevaar blootstelde.

Maar de asielcrisis was maar een deel van een groter probleem. ‘ Massa-immigratie is een ramp voor West-Europa’, aldus Karskens. ‘ We importeren massaal de chaos uit Afrika en de oorlogen uit het Midden-Oosten’, zo waarschuwt hij.

De media verzuimen daarbij hun taak volledig: hun taak om de waarheid te verslaan, de feiten te beschrijven, en te waarschuwen voor de mogelijke gevolgen van beslissingen. ‘ Je lost geen maatschappelijke problemen op daar ze niet te benoemen’, aldus Karskens. ‘ En het is niet normaal dat je door de waarheid te benoemen wordt beschouwd als politiek verdacht.’

Karskens werd gebeld door de Minister voor Media met de melding dat hij als omroepbaas niet meer mag zeggen dat het NOS-Journaal onbetrouwbaar is, maar daar trekt hij zich niets van aan. ‘Het NOS-Journaal beweerde begin 2019 op alle kanalen dat in Washington blanke jongens getooid met een Trumppet een arme Indiaanse Vietnamveteraan belaagd en gepest hadden. Op de Twitterkanalen spraken NOS-Journalisten hun afschuw uit, en in reacties riepen linkse mensen dat ze de blanke student op zijn gezicht gingen slaan. Die reacties bleven rustig staan. Het hele verhaal was vals: de jongeman had niets gedaan, het was de Indiaan die op hem afgestapt was om hem uit te dagen, de man was nooit in Vietnam geweest. De NOS bracht daarna geen enkele vorm van rechtzetting. Het NOS-Journaal is dus fake news, en dat is maar één van een oneindige stroom van voorbeelden.’

Het Nicholas Sandmann-incident speelde zich af begin 2019 en leidde wereldwijd tot grote opwinding bij linkse media en de schapen die hen geloven. De linkse krant The Washington Post en CNN, die de leugen lanceerden, hebben intussen rechtszaken voor laster en eerroof afgekocht met geheime schadevergoedingen aan de student. In de VS lopen die al snel in de miljoenen dollars.

De toespraak van Karskens was enthousiast, overtuigd en met veel argumenten gebracht. Over wat de nieuwe omroep ON juist gaat doen, en hoe het er gaat uitzien, daarover liet Karskens nog niet teveel in zijn kaarten kijken. Afwachten maar!

Intussen kunnen we al eens kijken op:

https://www.ongehoordnederland.nl/

https://www.youtube.com/c/OngehoordNederlandON

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Oorlogsverslaggever Arnold Karskens voor ‘t Pallieterke: ‘NOS-Journaal is fake news’”

  1. Wat mij betreft is Karskens een held. Eén van de weinigen die zich uitspreekt.

  2. Deze man is als licht in de duisternis in deze tijden van leugens en misleiding.

  3. Een mens van vlees en bloed met een ziel, heel zeldzaam in deze (post)moderne tijd.

Trending

%d