Tante verdronken kleuter Aylan: ‘ Vader Abdullah wilde nieuw gebit’

Doorgaans worden in onze leugenmedia geen foto’s van lijken afgedrukt, laat staan van kinderlijkjes, maar deze kans was voor de roodgroene persmeute te geschikt om te laten voorbijgaan: toen een foto opdook van een tragisch verdronken kind op de kust van Turkije ging de propagandamachine in overdrive. De leugenmedia, politiek, linkse opiniemakers en naïeve soepbedelers gingen kompleet aan het fantaseren: Het kind zou met zijn ouders op de vlucht geweest zijn voor ‘oorlog en geweld’, journalistieke feitencontrole was onnodig, en al wie daar een vraagteken bij plaatste werd afgeschilderd als harteloze onmens. Het beeld werd gebruikt om de Europeanen ‘schuldig’ te verklaren, en open grenzen te eisen.

Dat de asielaanvragen van de vader keer op keer waren afgewezen door Canada, en de bevoegde instanties van de Verenigde Naties, kon de heilige verontwaardiging niet temperen. Maar vandaag duikt de waarheid keihard op. In een interview door Skynews met de tante van de familie, die in Canada woont, erkent zij eindelijk de waarheid: de familie probeerde niet naar Europa te geraken om te vluchten voor oorlog of geweld, maar omdat de vader een… nieuw gebit nodig heeft. De tante wilde hem het geld overmaken in Syrië, maar dat ging niet; dus kon hij maar beter naar Europa gaan, om hem daar het geld voor de tandingreep te bezorgen.  Niks geen oorlog, niks geen geweld, niks geen vervolging door de boze Assad of ISIS:  een tandprobleem, meer niet.

De bijzonder relevante uitspraken werden gedaan tijdens een live-uitzending van Skynews.

Aanvankelijk waren de beelden te zien op de website van Skynews, maar omdat ze te schadelijk waren voor de linkse propagandamachine werden ze offline gehaald.

De mensen van UKIP hadden ze echter opgenomen, en op YouTube geplaatst. Daar werden ze intusen door Youtube gecensureerd, opnieuw vanwege te schadelijk voor de linkse leugens. Hieronder zie je het het zwarte censuurscherm.

Gelukkig hebben sommige mensen in woorden genoteerd wat ze in de video gezien hebben:

Conclusie: er is inderdaad een kind verdronken, en dat is te betreuren, net zoals elk overlijden van een kind in zwembaden, meren en zeeën overal ter wereld. Maar een reden om ons als Europa schuldig te voelen blijkt niet te bestaan, een reden om onze grenzen wagenwijd open te zetten al evenmin.  Want dat we niet de hele wereld kunnen binnenlaten om zijn gebit in orde te brengen, dat begrijpen de meeste mensen wel.  Andermaal zijn we door onze leugenmedia bedrogen, gemanipuleerd en misleid.

22 comments

 1. Toch raar dat er nooit één foto der jaarlijks talrijke van verongelukte blanke verkeersslachtoffertjes op de frontpagina staat . Dat pas natuurlijk niet in het kader der multikulti propaganda-desinformatie “duiding”(sic) om ons vruchteloos te pogen een xenofiel politiek-correcte schuldcomplex te dwangvoederen.

 2. een club van 248 vrienden hebben netjes afkeurend gereageerd op het artikel. Dit blog is blijkbaar geïnteresseerd in waarheid en heeft de afkeurende duimen laten staan en niet onder de mat geveegd zoals je normaliter op de blogs van regime volgers kan verwachten.
  Het moet teleurstellend zijn om slechts 248 duimen te kunnen mobiliseren.

  1. Beste, er wordt sinds een tijdje geknoeid met de likes en dislikes op de commentaren, wellicht door een ‘bot’, een automatisch programmaatje van op afstand. We werken eraan om dat te verhinderen.

 3. Gedurende meer dan dertig jaar heb ik als beroep te maken gehad met vele duizenden illegalen en politiek asielaanvragers. Na enkele jaren ervaring was het standaard dat de vreemdeling die voor u zat pertinent leugens aan het vertellen was. Door hen indirecte vragen te stellen kon men soms achterhalen uit welke streek zij afkomstig waren. Natuurlijk waren er steeds de beschuldigingen van racisme en de bijna permanente doodsbedreigingen, terwijl men zichzelf kalm moest houden. Ik ben waarschijnlijk de enige Belgische politieman die (waarschijnlijk op vraag van de poco-overheid) een evaluatierapport “Is zeker geen racist” kreeg. Integendeel ; veel aanhangers van de negatieve duimen moesten soms door mij gekalmeerd te worden. Tot tweemaal toe werden bij mij thuis mensen met een andere cultuur voor een langere periode opgevangen(gratis). Die ervaring heeft mij geleerd om de realiteit door een neutrale bril te zien en de gebrainwashte zombies de toekomst te laten zien

 4. De webmaster mag zich verheugen in een toenemende belangstelling van de linkse/islamofiele/multikulle reageerder…voelen ze nattigheid of worden ze gefrustreerd.

  1. Overgesubsidiëerde politiek-benoemden uit de overtalrijke huisjes der vreemdelingenINDUSTRIE moeten hun tijd met iets vullen tot het 17h is. Economisch productieven die meerwaarde produceren waardoor de te hoge weddes van die volkomen overgesubsidiëerden kunnen betaald worden, hebben de tijd niet om zo vaak te reageren, begrijpelijk want “time is money” , wat echter niet geldt in de vreemdelingenINDUSTRIE.

 5. ik lees hier comments van naïevelingen die denken dat de “arme/hulpeloze/hongerige (*)/zielige vluchtelingen” (lees :islam(ieten) INVADERS naar eurabia komen om :
  één : ze vluchten voor oorlog en ellende maar velen komen uit landen waar geen schot wordt gelost.
  twee :nobele overwegingen jawel want ze gaan de vergrijzing opvangen en zo onze pensioenen veilig stellen.
  drie: ze komen onze economie ondersteuenen, havenbaas Huts heeft het al vlug begrepen en wil er al onmiddelijk aan het werk zetten jaja zo kennen we ze weer.
  vier : niet van onze welvaart gebruik maken en geen beroep doen op de vrijgevigheid van de Westerse wereld
  vijf : alle andere redenen dan misbruik maken van de naïeve /domme linksige multikullers of de bewust door eurabia HQ brussel gestuurde invasie.
  Wie twijfelt aan het waarheidsgehalte van bovenstaande reportage die ook op mainstream kanalen te zien is (dus foolproof) of wie twijfelt dat de islmatenn hier komen met andere bedoelingen dan invallen is DOM ONWETEND of in de categorie eurabia HQ brussel te plaatsen (dus zij die weten met wat ze bezig zijn).
  Tussen haakjes in de meeste Arabische staten worden ze niet toegelaten moet ik daarvoor open staan en een ideologie uit het stenen tijdperk verwelkomen…NEE.

  (*) talloze video’s waar deze “zielige hongerige vluchtelingen” eten én water weggooien.

  Slaap lekker verder en wordt wakker in Europa (eurbia) 2029

  1. Mooie aanvulling Jan. (Zonder ironie, het is daadwerkelijk een mooie aanvulling.)

 6. Maar dat zijn geen Asielzoekers of Vluchtelingen dat zij DESERTEURS die hun land ontvluchten om het niet te moeten dienen of helpen dit is desertie en dit gaat gepaard met de dood met de kogel hier komen ze gewoon ons een beetje verder uitmelken, Merci Kloten Politieker, waar is de hulp aan eigen volk terug in de diepvries zeker????

 7. Ik geloof hier geen ene moer van. Dit is rechtsradicale propaganda. Walgelijk.

  1. Naief zijn is uw democratisch recht en siert uw politiek-correcte attitiude. Doe zo voort, BLIJF ons amuzeren met uw plezant commentaar.

 8. Proficiat het achterlijkste dat ik dit jaar heb gelezen. Als jullie perse leugens willen schrijven dat zijn we al gewoon maar dit is compleet idioot. Ik heb medelijden met jullie

 9. Wat belachelijk om dit verhaal vrij te interpreteren. Wie ben jij om een oordeel te vellen? Woon jij in Syrie? Wat ben jij dom om op een bron te vertrouwen en aanmatigend vanuit je comfortabele stoel een oordeel te vellen. De werkelijkheid zou wel eens genuanceerder kunnen zijn. Geen onafhankelijke journalistiek..

 10. De overtocht staat bekend als levensgevaarlijk. Hier in ons land word je aangeklaagd als je familie of anderen willens en wetens in gevaar brengt. Dat dat daar ook gebeurd heb ik nog nergens gelezen!

 11. Deze Kobani-kurd woonde ook al 4 jaar in Turkije, op de kosten van zijn zuster in Canada. Kobani is een veilige stad geworden en men is bezig met de snelle heropbouw, zodat de kapper er opnieuw kan gaan werken. Maar ja, eens geproefd van het gratis geld is het moeilijk om met die verslaving te stoppen. Als men de moeilijkheden ziet om leefloners in België aan het werk te krijgen ziet de toekomst voor de sociale zekerheid, de RVT’s, de pensioenen,enz. er niet te rooskleurig uit. (Dank u, voor uw negatieve duim)

  1. Inderdaad, hiervan leveren jullie nu het bewijs. Het zit hier vol met Pinokkio’s en Pinokkia’s.
   Niet beschaamd om zo’n drek te publiceren in jullie berichtgeving?

Comments are closed.