Proces islamterreur Parijs: Belgische politie wachtte 2 uur met antwoord, daardoor kon Abdeslam vluchten

In Frankrijk begint het langverwachte proces rond de islamitische terreuraanslagen van november 2015 in Parijs. In trouwe uitvoering van de opdrachten van de ‘Profeet’ Mohammed slachtten vrome moslims 130 Europeanen af met bommen, machinegeweren en messen. Vooral de genadeloze massamoord op blanke Europese concertgangers van een heavy metal-concert in de Bataclan zal altijd bijblijven. De moslims handelden zo in uitvoering van de opdracht in de Koran, die 23 keer oproept tot moord en terreur tegen niet-moslims. De organisatie waarvoor zij handelden draagt terecht en correct de naam ‘Islamitische Staat’.

Het proces belooft ook het proces te worden van de Belgische laksheid en onkunde. Want het staat intussen vast dat de aanslagen vanuit België werden beraamd. Het brein van de massamoord, Oussama Atar, werd door de Amerikanen in 2010 gevangen gehouden, maar werd onder druk van de Belgische regering vrijgelaten, na een campagne opgezet door de vet gesubsidieerde PVDA-mantelorganisatie INTAL en de vet gesubsidieerde club Amnesty International!

Vandaag lekte alweer een andere vorm van Belgische onkunde uit: meteen na de aanslagen vluchtte moslimterrorist Salah Abdeslam weg uit Parijs, nadat zijn bommengordel door een defect niet ontplofte. Hij werd met de auto opgehaald door twee moslimterroristen uit Brussel, Mohamed Amri en Hamza Attou. Aan de grens hielden de Franse gendarmes hen tegen, want hij stond geseind, en ze vroegen om 9 uur uitleg aan de Belgische ordediensten over de reden van de seining.

De onbekwame Belgische politie wachtte daarop met antwoorden tot… 11 uur. In de tijd van de digitale communicatie slaagt de Belgische blauwe kolderbrigade er dus niet in, om na een zware terreuraanslag in real-time meteen cruciale info te bezorgen aan een buurland; dat duurt 2 uur.

Om het verhaal symbolisch kompleet te maken wekten de drie tegengehouden moslims meteen de sympathie op van een linkse leugenjournaliste van staatszender RTBF, die hen ging interviewen en gretig uitzond dat… het toch zo erg was dat ze al drie keer gecontroleerd waren.

Omdat ze Abdeslam niet eeuwig konden tegenhouden lieten de Fransen hem noodgedwongen gaan. Hij kon onderduiken in zijn bevriende islamitische gemeenschap van Molenbeek, kon daar ongestoord nog lange tijd rondlopen, en kon daar pas veel later gearresteerd worden.

2 comments

  1. Daarom “Stop verdere islamisering” of het gaat nog gebeuren, bvb om één of andere “verjaardag” te vieren of begin van een proces.

Comments are closed.