De hulporganisatie ‘een hart voor eigen volk’ heeft afgelopen zaterdag met enkele ploegen in de Voerstreek, onder Nederlands Limburg, geholpen met het aan kant maken van huizen van bewoners die zijn getroffen door de overstromingen in de regio. Dit heeft Voorpost-kopstuk Luc Vermeulen laten weten via zijn Facebook-bladzijde. ‘Hart voor eigen volk’ is een hulpverleningsorganisatie van de nationalistische actiegroep Voorpost, die met gerichte hulp de noden onder het eigen volk wenst te ledigen.

Afgelopen week werden Nederlands en Vlaams Limburg en de aanliggende gebieden zwaar getroffen door extreme regenbuien. Dit zorgde in de hele regio voor wateroverlast, met daarbij overstromingen en dat heeft rampzalige gevolgen gehad voor bewoners en hun woonhuizen, waarvan bij velen het water de woonkamer is binnengekomen met alle gevolgen van dien.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “‘Hart voor eigen volk’ biedt helpende hand aan bij getroffenen overstroming”

 1. jan hammerbacher

  Is het rekeningnummer dat hier staat nog altijd geldig? https://reactnieuws.net/2020/12/21/hart-voor-eigen-volk/

  1. Bankrekeningnummer is correct. of voor Vlaanderen:
   Huizen van Vlaamse Solidariteit
   BE56 9792 3976 3288
   BIC: ARSPBE22

 2. Razend Coleirige Gepensioneerde

  Terecht want Limburg is deel van ONS Vlaanderen. Maar ik vind niet dat ONS Vlaanderen financiële steun aan de zwaar getroffen Derde Wereld Staat Wallonistan moet verlenen, overwegende het forse, aanhoudende, steeds in één en enkel-richting stromende geldtransfer kanaal dat al decennialang aanhoudt , die kraan moet DICHT. Wij kunnen ons eigen geld best voor Eigen Vlaamse Mensen gebruiken o.a. voor sommige der pensioentjes op te krikken die gemiddeld een stuk lager zijn in ONS Vlaanderen dan in Wallonistan, waar veel meer mensen voor de Overheid “werken”(sic)

  1. Jozef VAN NIEUWENHUYZE

   De achtbare heer of mevrouw Coleirige vergist zich waar hij of zij beweert dat de gemiddelde pensioenen in “ONS Vlaanderen” lager zouden zijn dan in het Gewest dat hij of zij meent “Wallonistan” te moeten noemen.

   Misschien heeft die Coleirige zich gebaseerd op de cijfers van 2004 die opgenomen werden in een studie van 2007, gepubliceerd door de federale overheidsdienst Sociale Zekerheid, en die, eveneens in 2007, voor een ruimer publiek werden verspreid door onder meer LDD.

   https://socialsecurity.belgium.be/sites/default/files/wp-gepensioneerden-nl.pdf

   Ondertussen liggen de gemiddelde pensioenen in Vlaanderen al ruim tien jaar hoger dan in Wallonië. Aangezien in Vlaanderen ook de gemiddelde salarissen, zeker bij de Vlaamse overheid en in het onderwijs, hoger zijn dan in Wallonië, zullen de pensioenen in Vlaanderen nog wel een tijdje hoger blijven.

   In een tijd van verwoestende watersnood is het zinsdeel “die kraan moet DICHT” een passende en briljante taalvondst, vind ik!

 3. briers ghislain

  Eigen volk eerst wil ook zeggen: je handen uit de mouwen steken en zelf iets doen , in plaats van te mekkeren dat er meer belastingsgeld nodig is . Houzee voor voorpost .

Trending

%d bloggers liken dit: