In de stad Würzburg, gelegen in Beieren, is opnieuw een zware islamitische terreuraanslag gepleegd: een Somalische asielzoeker, die in 2015 door Merkel&Co verwelkomd werd, heeft er drie vrouwen gruwelijk afgeslacht met een groot keukenmes.

De moslim stapte omstreeks 17.50 uur de winkel Woolworth binnen aan de Barbarossaplatz. Beleefd vroeg hij waar de keukenmessen lagen. Toen een winkelbediende hem deze gewezen had, nam hij er één en begon vrouwelijke klanten in de winkel bloedig af te maken, onder het schreeuwen van de islamitische oorlogskreet ‘Allah Akbar’. Daarna stapte de moslim de straat op, en stak nog 7 mensen neer, die allen zwaargewond raakten: onder hen opnieuw 6 vrouwen, waaronder één tiener en één kind. Drie mensen stierven: Christiane (49), Johanna (82) en Steffi (24).

Omstaanders gingen de islamiet dan te lijf met meubilair en allerlei voorwerpen, en konden de politie de weg naar hem wijzen; daarop werd hij neergeschoten, helaas niet dodelijk.

Het 24-jarige slachtoffer Steffi ging een kleedje halen om de verjaardag van een vriendin bij te wonen. Toen de moslim onder het roepen van ‘Allah Akbar’ aanviel, ging ze voor haar dochtertje staan om dat te beschermen. Ze werd gericht in de hals en nek gestoken. Ze kon nog zwaar bloedend naar buiten op straat strompelen, maar viel daar dood neer. Ze werd dus voor de ogen van haar kind genadeloos afgemaakt.

Het liberale regime van Duitsland en de leugenpers probeerden zoals gewoonlijk rond te toeteren dat het ‘motief onbekend’ was en dat het om ‘een verwarde man ging’, maar de sociale media deden hun werk: de waarheid was niet te stoppen. Schoorvoetend moest het regime dan ook een paar dagen later toegeven, dat het wel degelijk om de zoveelste aanslag door een islamterrorist ging. Die voert daarmee de leer van de Islam naar de letter uit: de Koran roept 23 keer op tot geweld tegen niet-moslims.

Intussen is duidelijk geworden dat de moordpartij ook het gevolg is van het linkse landverraad en de lakse aanpak van moslimcriminaliteit. De terrorist komt uit Somalië, en werd in 2015 het land binnengelaten.

Sinds zijn aankomt pleegde hij al meerdere misdaden, waaronder het bedreigen van mensen met een mes. Volgens een aangifte was hij ook lid van Al-Shabaab, de islamitische terreurbeweging van Somalië. Maar de Duitse liberale dictatuur ondernam niets om de eigen Duitse burgers te beschermen. Net als bij ons richt die liberale dictatuur zich vooral op Duitsers die opiniemisdrijven plegen, zoals ‘islamofobie’ of ‘vreemdelingenvijandigheid’; die worden met duizenden vervolgd en opgesloten.

Het aantal moorden door asielzoekers in Duitsland is intussen verbijsterend. Volgens officiële cijfers begingen ze al 2000 moorden sinds de Merkelinvasie van 2016.

Uit de slachtoffers blijkt ook dat de islamitische terreuraanslag door vrouwenhaat is ingegeven. Vrouwen, meisjes en zelfs kinderen werden gericht het doel van de moorden. Dat getuigt van de fundamentele vrouwenhaat van de islam, maar ook van de seksuele frustratie van de islamistische asielzoekers: al op de bootjes op de Middellandse zee roepen ze luid dat ze seks gaan hebben met Europese vrouwen, maar Europese vrouwen met een klein beetje verstand laten de moslimgekken natuurlijk links liggen… Waaruit frustratie voortvloeit die leidt tot aanrandingen, verkrachtingen en moorden. Intussen blijft het héél stil bij feministen, metoo-roepers en linkse ‘vechters voor vrouwenrechten’…

De omvolking van het Westen van Duitsland is intussen zo goed als volledig voltooid. Het aandeel allochtonen in de meeste grote steden heeft bijna de 50% bereikt.

Die omvolking wordt ook in Würzburg door de linkse landverraders en de leugenpers toegejuicht. In 2016 vonden ook in Würzburg linkse betogingen tegen rechts plaats onder het motto ‘refugees welkom’ en ‘Würzburg ist bunt’ (Würzburg is multicultureel). Dat is inderdaad alweer gebleken.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Islamterreur: asielzoeker slacht drie blanke vrouwen af met keukenmes, WÜrzburg”

 1. De nabestaanden van de slachtoffers van Würzburg krijgen geen vergoeding !

  Sinds 2018 betaalt de federale overheid 30.000 euro voor de naaste familieleden van de slachtoffers van een terroristische aanslag of extremistische aanslag. De nabestaanden van de slachtoffers van de Somalische mesmoordenaar uit Würzburg, die tijdens zijn daad de islamitische strijdkreet “Allahu akbar” scandeerde, zouden niets mogen krijgen omdat hun slachtofferstatus door de federale overheid met de meest artistieke argumentatieve verdraaiingen wordt weggecijferd.

  Bron: https://www.compact-online.de/schande-ueber-die-merkel-regierung-hinterbliebene-der-wuerzburg-opfer-erhalten-keine-entschaedigung/

 2. Karel, Martel junior

  Dit is het voorspelbare resultaat van “permissiviteit” te verkleden als islamofiele, vermeende “verdraagzaamheid”(sic) want de Koran Hate Speech verzen die oproepen tot fysiek geweld tegen ongelovigen staan in elke Koran te lezen. Het tart dan ook het bevattingsvermogen van objectief-correct denkende mensen dat de Islam, religie maar tevens maatschappijmodel, betoelaagd wordt vanuit ONS belastinggeld.

 3. De genocide op de Blanke Volkeren van deze wereld draait op volle toeren.

 4. Henk der Niederlánder

  En het smerige is dat de media het nog steeds af doet als incidenten maar bij gemiddeld drie doden wekelijks kun je dus gerust spreken van een trend.
  Helaas mag je dat niet op deze manier benoemen want iets met racist of zo

Trending

%d