Met de vertaling naar het Nederlands van de nieuwe Hongaarse wet, de zogenaamde anti-homowet, die via de sociale media ruim is verspreid, komen we te weten dat het hier helemaal niet gaat over wetgeving gericht tegen homoseksuelen. Wat speelt is wederom een aanval van liberale autocraten tegen een democratie. In werkelijkheid richt de wet zich op het onderwijs van kinderen, waarbij de Hongaarse regering de keuzes voor vorming bij de ouders wil neerleggen en daarnaast tracht men kinderen te beschermen tegen reclame-uitingen met allerlei postmoderne verschijnsels als geslachtsverandering.

De wet die bij de nationale vergadering van Hongarije is voorgelegd heeft de titel meegekregen; ‘Betreffende het harder optreden tegen pedofiele delinquenten en tot wijziging van bepaalde wetten ter bescherming van kinderen.’ Het is duidelijk uit de tekst dat de wetgeving gericht is op kinderen, zoals ook te lezen valt in de specifieke wetswijziging ‘….het recht van kinderen op een identiteit die overeenkomt met hun geslacht bij de geboorte’.

Mark Rutte is voormalig voorzitter van de JOVD. Via Gerard 1945.

Het is duidelijk dat de Hongaren zich ook druk maken om allerlei beelden die door de liberale oligarchen en hun mediabedrijven aan kinderen worden voorgeschoteld. Ze voorziet de wet in een verbod op het beschikbaar stellen van pornografische inhoud aan kinderen jonger dan achttien jaar en verbiedt men het aanbieden van reclame waarin o.a. geslachtsverandering wordt gepromoot.

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft zich meermaals tegen het autoritair-liberalisme van de Europese Unie en specifieke landen uitgesproken en daarmee vindt hij logischerwijs Nederlandse bestuurders als Mark Rutte tegenover hem. Deze aanval op de Hongaarse democratie, door homo’s te misbruiken, is niet heel opvallend, want de Nederlandse regering ondersteund via het eigen ministerie van Buitenlandse Zaken met grof geld organisaties die zeggen voor homofielen op te komen, om hen vervolgens in te zetten voor de buitenlandse politiek.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Ophef over Hongaarse ‘anti-homo’ wet blijkt liberale aanval op democratie”

  1. Vreselijk wat er gebeurt biden is nu bezig in zwarte zee daar zegt niemand wat van als trump het was dan hel zou losbreken. Alleen maar oorlog voeren deze Biden. Waar is nederland en Angela merkel en frankrijk etc …

  2. Decadente liberalen voeren universele oorlog tegen menselijke beschavingsnormen en waarden.

  3. ‘Hoezo, je vind dit niet leuk?’ zei de pedofiel (m/v) tegen het kind, ‘de tandarts is ook niet leuk, maar het moet wel voor je gezondheid en later zul je er mij dankbaar voor zijn en dan kun je hetzelfde doen met jouw kinderen. Vergeet niet, we zijn allemaal vrij, gelijk en broeders naast elkaar, samen onder de liefdesmantel van het wetenschappelijk socialisme.’
    (ware quote van een opvoeder)

Trending

%d