De Hongaarse premier Viktor Orbán hield gisteren een opmerkelijke toespraak op de derde ‘Demografische Top van Boedapest’. Deze werd bijgewoond door verschillende leden van de Hongaarse regering en persoonlijkheden uit verschillende landen, waaronder de Servische president Aleksandar Vucic, de Tsjechische premier Andrej Babis en de voormalige Australische premier Tony Abbott.

Viktor Orbán benadrukte nog maar eens dat migratie als demografische oplossing niet aan de orde is, omdat ‘bevolkingsvervanging’ moet uitgesloten worden. Het argument van de Groenen en andere progressieve wereldverbeteraars – van wie er minder kinderen mogen gemaakt worden voor het welzijn van de planeet – werd weggehoond.

“De mensen zijn geen vijanden van de ecosfeer, ze maken er integraal deel van uit”, aldus Orbán. “Het Hongaars model voor gezinsondersteuning voor jonge koppels zal zijn vruchten afwerpen”, zo voegde de Hongaarse leider eraan toe.

De basis van het Hongaarse model is grondwettelijk van aard, zonder hetwelk het onmogelijk is om een gezinsbeleid voor de lange termijn te voeren. Onze maatregelen bieden een bescherming tegen besluiten van anti-familierechters, tegen internationale organisaties (Soros ?), ngo’s en netwerken die zich verzetten tegen het gezin en die hun weg proberen te vinden in het Hongaarse openbare leven.

Viktor Orbán: “Hongarije aan de Hongaren en Europa aan de Europeanen.”
Orbán benadrukte ook dat het succes van het bevolkingsbeleid van de Hongaarse regering afhankelijk is van de versterking van het christendom in Europa en het hebben van partners, omdat “we het niet alleen kunnen”. “We hebben nu zulke partners, waaronder Servië en Tsjechië en wij steunen de Oostenrijkers. Daarbij hopen we dat de Italiaanse omwentelingen zullen leiden tot een oplossing die uiteindelijk goed voor ons zal zijn, zodat we daar ook partners kunnen vinden.”

Viktor Orbán besloot met te zeggen dat vele Europese politici de houding van Hongarije maar matig appreciëren, maar dat hem dat niet deerde. Vervolgens noemde hij eerdere maatregelen die met dezelfde scepsis werden begroet en die werden uitgevoerd: het IMF naar huis sturen, een belasting op banken invoeren, de rekening voor openbare diensten voor huishoudens verlagen, multinationals belasten, een miljoen banen in tien jaar tijd creëren, de instroom van migranten een halt toeroepen en een barrière aan de grens opwerpen.

Geef ons maar meer Orbán’s.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Orbán op demografische top in Boedapest: “bevolkingsvervanging is uitgesloten””

  1. gelijk heeft hij

Trending

%d