Pedofiel Kamerlid (D’66) verlaat Tweede Kamer na getuigenissen minderjarige jongens

Nadat deze week uit meerdere getuigenissen van minderjarige jongens duidelijk werd dat het Tweede Kamerlid van D’66, Sidney Smeets, het niet enkel bij ongepast seksuele berichten heeft gelaten, heet Smeets de eer aan zichzelf gehouden en zijn Kamerzetel afgestaan aan de partij. De verhalen met daarin zeer ernstige aantijgingen, over allerlei ongepaste seksuele toenaderingen en handelingen, van talloze minderjarige jongens en jongvolwassenen, blijken zelfs voor de links-liberale partij D’66 te ver te gaan. Sidney Smeets zat twee weken in de Tweede Kamer en de partij zal nu de volgende persoon op de lijst de zetel gunnen.

In een reactie schrijft partijvoorzitter Sigrid Kaag over het afstaan van de Kamerzetel door Sidney Smeets met postmoderne woorden over een ‘lhbti-gemeenschap’ en ‘werken aan een veiliger omgeving’, maar zonder iets te noemen over de rol van de leden van de eigen partij hierin. Smeets schrijft in versluierende termen dat dit ‘nooit mijn intentie is geweest’ en van alles ‘erg van geschrokken’ is.

Uit meerdere bronnen is inmiddels naar buiten gekomen dat er al langere tijd geruchten waren over de activiteiten van Smeets, in eerste instantie zijn de slachtoffers naar de partij zelf gegaan, maar binnen D’66 heeft men duidelijk geen stappen ondernomen en hem toch op een verkiesbare plek gezet. Pas toen het grootschalig in de pers verscheen en de druk te groot werd, besloot de partij er bij Smeets op aan te dringen om zijn Kamerzetel af te staan.

4 comments

 1. Dom66 is een partij van decadentie .aantrekkelijk voor dubiese figuren denk aan hun steun aan terroristen .maar ook aan homofielen.pedofielen enz zitten er ook normale mensen tussen? Ik betwijvel dat .

 2. En zoiets krijgt dan ook nog wachtgeld in plaats van het gevang

  1. Hij krijgt voor die 2 weken dat hij kamerlid was 60.000 euro uitbetaald. Daar wil ik overigens ook wel 2 weken voor werken.

 3. Kaag zweeg indertijd in de kwestie Ollengren toen die, zichtbaar voor de landelijke pers, over het 2e kamerplein heen liep met de opmerking ‘Omtzigt: functie elders’ waardoor er een landelijke rel ontstond omdat juist hij de beerput aankaartte over de kwalijke gang van zaken kinderopvangtoeslag
  .
  Kaag zweeg ook bij de herverkiezing van 2e kamerlid Sidney Smeets die allerlei schandknapen misbruikte en zich hierdoor chantabel maakte terwijl hij als advocaat bij het gerenommeerde beter had moeten weten.

  Uiteraard zwijgt Kaag ook over de vele Nederlandse miljoenen die zij geregeld heeft voor de Palestijnse antisemieten.

  Kortom, Kaag is totaal ongeschikt als objectieve lijsttrekker/fractievoorzitter van de 2e partij van Nederland.

Comments are closed.