Het in opspraak geraakte Tweede Kamerlid Sidney Smeets, van de politiek partij D’66, leek in eerste instantie enkel ongepaste seksuele berichten naar jonge jongens te hebben verstuurd, maar nu blijkt hij daadwerkelijk ook gevolg te hebben gegeven aan zijn pedofiele neigingen, zo heeft het Amsterdamse dagblad het Parool ontdekt. Zijn partij D’66 gaat een intern onderzoek doen naar ‘mogelijk ongewenste omgangsvormen of eventueel grensoverschrijdend gedrag’ van Sidney Smeets. Dat laat D66-partijvoorzitter Anne-Marie Spierings weten in een persbericht.

Uit een aantal getuigenissen in eerder genoemd artikel blijkt wel dat Smeets het niet alleen hield bij seksuele opmerkingen op de sociale media, maar met meerdere jonge jongens van onder de 16 jaar heeft afgesproken en seks heeft gehad. Dit kan strafrechtelijke gevolgen hebben voor het D’66-Kamerlid, want in Nederland is het hebben van seksueel contact met iemand die jonger is dan 16 jaar strafbaar. Het kan zomaar worden bestraft met een gevangenisstraf van ten hoogste 8 jaar.

Toch is het niet zo heel opvallend dat een persoon met dergelijke ideeën actief is bij een links-liberale politieke partij als D’66. De jongerenorganisatie van de partij sprak op de ledenvergadering van 2019 nog de wens uit dat ‘Op middelbaar onderwijs voorlichting dient te worden gegeven over pedofilie als seksuele geaardheid.’

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Kamerlid Sidney Smeets (D’66) nu daadwerkelijk ontmaskerd als pedofiel”

  1. […] deze week uit meerdere getuigenissen van minderjarige jongens duidelijk werd dat het Tweede Kamerlid van D’66, Sidney Smeets, het niet […]

  2. In het West-Vlaams zegt men “vuul ventje”😖

  3. hectorvo250gmailcom

    Met pedofilie geboren? Er schijnen mensen te zijn (met verscheiden achtergronden) die geboren zijn met kleptomanie.
    Die kunnen, naar ’t schijnt, vrij vlotjes terecht in de politiek. Zo zie je maar dat in deze multiculturele samenleving voor àlles een oplossing is.

    1. Er zijn er die geboren worden met pyromane neigingen … ook succesvol in de politiek

Trending

%d