BREKEND: Anti-AfD huisarts voert campagne voor het CDU!

Door gastschrijver Henk de Vries

Gisteren berichtte ReactNieuws over Andrea Zürcher (37), woonachtig in Stühlingen, die vanwege haar inzet voor de Alternative für Deutschland (AfD) door haar plaatselijke huisarts Peter Haarmann als patiënt is geweigerd. Zürcher staat aankomende september kandidaat voor de AfD in Bundestagswahlkreis 288 (Waldshut-Tiengen) en ze is ook persoonlijk medewerker van AfD-kopstuk Alice Weidel. Nu blijkt dat de bewuste huisarts een goede bekende is van de lokale CDU-voorman en tegenstander bij de komende verkiezingen. De AfD laat weten zeer gechoqueerd te zijn.

Het valt de AfD op dat huisarts Haarmann schaamteloos reclame maakt voor CDU-afgevaardigde Felix Schreiner. Op de CDU-webstek van Schreiner valt namelijk een verslag te lezen van een uitgebreid CDU-werkbezoek aan huisarts Haarmann. Op een foto staan de twee lachend voor de huisartsenpraktijk. Schreiner is bij de komende Bondsdagverkiezingen de rechtstreekse concurrent van Zürcher in Bundestagswahlkreis 288.  

Zürcher – getrouwd en moeder van twee kinderen – laat weten zeer aangedaan te zijn door dit schandaal. Ze heeft nooit met de huisarts over politiek gesproken. Pas nadat de huisarts haar heeft geweigerd ontdekte ze dat deze campagne voert voor haar grootste concurrent.

Dr. Peter Haarmann (links) en CDU-afgevaardigde Felix Schreiner.

3 comments

  1. schande een huisarts moet een neutrale persoon zijn zonder politieke overtuiging, de beste oplossing zou zijn dat men ontzet van zijn rechten en artsen praktijken nog te kunnen uitoefenen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.