Gisteren berichtte de lokale omroep Rijnmond dat de islamitische terrorist Gökmen Tanis in gevangenis de Schie een gevangenisbewaarder in het gezicht en nek heeft gestoken. De bewaarder is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld. Tanis zit daar op de terroristenafdeling. Hij slachtte met een vuurwapen op 18 maart 2019 in een Utrechtse tram vier mensen af en zes personen raakten gewond. Hij kreeg daarvoor levenslang, wat in Nederland betekent dat hij na 25 jaar een verzoek tot vrijlating kan indienen.

Het is een opvallende moordpoging, omdat in gevangenis de Schie een van de twee Nederlandse terroristenafdelingen is gehuisvest en er verwacht mag worden dat hier extra beveiliging zou zijn om dit soort zaken juist te voorkomen. Tanis heeft een steekwapen gemaakt via een zelf gefabriceerd voorwerp uit zijn cel. Hij wordt door de leugenpers ondanks zijn terroristische daden in naam van de islamitische godsdienst omschreven als ‘tramschutter’.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Islamitische terrorist Gökmen Tanis gaat in gevangenis verder met moorden”

  1. Deze terrorist die ‘Allah Akbar’ schreeuwde, werd door links afgeschilderd als iemand met psychische problemen om zo hun desastreuze wanbeleid onder de mat te kunnen vegen. Ook het bochtenwerk van de leugenpers om deze moorden toch maar geen terroristische daad te noemen toonde weer eens aan hoe weinig respect zij tonen voor de slachtoffers van islamitisch terrorisme. Het rood liberale kartel heeft Europa onherstelbaar verzwakt. De slachtoffers waren (zoals steeds) etnisch Europeaan, toch niet onbelangrijk in deze tijden van genormaliseerde blankenhaat.

  2. de enigste oplossing is terug de doodstraf invoeren voor zulk uitschot of wat moet men er mee doen

  3. Kijk, beste Somers, dát bedoelen we dus met “Stop Islamisering”.

Trending

%d bloggers liken dit: