De liberale Belgische dictatuur heeft vandaag in Brussel het masker van ‘democratie’ weer eens pijnlijk laten vallen. Nadat er een oproep was gedaan om vreedzaam te manifesteren tegen de regering en tegen de te draconische coronamaatregelen werd de organisator bedreigd en geïntimeerd, zoals dat in een dictatuur gaat, en besliste hij onder druk van het belgische regime het evenement af te gelasten.

Toch kwamen vandaag tussen de 500 en 1000 mensen naar Brussel om er vreedzaam hun ongenoegen te uiten. Het was een gemengd publiek van voetbalsupporters, nationalisten, oudere mensen, bezorgde ouders.

Terwijl vreemdelingen ongehinderd en onbeperkt mogen betogen in Brussel wanneer het hen uitkomt, werden door de Belgische dictatuur nu zonder schroom alle middelen van de politiestaat ontketend. Vooral de rol van de belgische federale politie was essentieel. Al op treinen naar Brussel werden onschuldige Vlamingen gearresteerd en geïntimideerd. In en rond het centraal station van Brussel werd lukraak en willekeurig gearresteerd. Een helikopter vloog dreigend boven het gebeuren. De cavalerie werd ingezet om bejaarden met zelfgemaakte bordjes te verdrijven vanop het plein voor het station. Honderden onschuldige mensen werden zo door het regime vandaag opgesloten, louter omdat ze vreedzaam hun mening durfden uiten.

Het politieoptreden was buiten proportie en illegaal, maar de leugenpers speelde vandaag opnieuw perfect haar rol van lakei van het regime. Er wordt gelogen dat de politie zo ‘escalatie voorkwam’ (van bejaarden met bordjes?), dat ‘rellen vermeden werden’ (welke rellen?), dat ‘elke betoging in Brussel verboden is’ (wat niet zo is zoals blijkt uit de betogingen van BLM, illegalen en allochtonen), dat er ‘harde kernen van voetbalsupporters wilden komen’ (En dan? hebben die mensen geen recht op vrije meningsuiting, betalen ze geen belastingen?).

Leugenpers: politie pakte ‘relschoppers’ op. Iemand een rel gezien? Geen steen gegooid, geen kras op een ruit, maar volgens VTM ‘relschoppers’. Allochtonen daarentegen die stelen, plunderen en platbranden zijn… ‘jongeren’.

De hele pers bewees zich weer als leugenpers, essentiële steunpilaar van de belgische dictatuur.

Toch kon het regime het uiten van een kritische mening niet helemaal voorkomen. Her en der waren groepen vrije nationalisten op stap om hun mening kenbaar te maken, zonder dat de belgische dictatuur hen kon oppakken.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Belgische dictatuur verhindert anti-regeringsprotest”

 1. […] In Schoten hebben afgelopen zondag zo’n 100 nationalisten gedemonstreerd voor vrijheid en tegen de huidige coronadictatuur. Aanleiding voor de actie waren de meer dan 500 illegale arrestaties bij een poging tot vreedzaam protest tegen de regering, onlangs in Brussel. […]

 2. Europese Stamboek Vlaming

  Voorlopig is het nog niet zo erg als in Rusland, alleszins “voorlopig”……maar het PoCo-Repressieapparaat richt zijn schreden wel naar die richting,l voetje per voetje.. . Het recente offensief van liberalen (sic) Bart S. uit M. en Vincent Q. uit K. om “Vrijheid van Meningsuiting in te perken” op zijn Orwelliaans ; hebben de sluier weggeblazen en toont dat ze rot benauwd zijn voor ons electoraal vonnis van 2024 !

 3. Objectief-Correct

  Het Repressieapparaat van de tricolore Politiestaat doet alles om de Rechtse Mondige Burger te proberen wurgen.

 4. Een anti-regerings betoging ok ! Moeten er meer zijn . Maar tegen de corona maatregels ??? Sorry he ik heb net met een dokter en verpleegster gesproken en die vertellen dat de corona patiënten vallen als vliegen ! Ik zou er toch niet zo licht overgaan…

  NVDR. Goed. Maar de ‘maatregelen’ (in feite de afschaffing van ons leven) zijn nu een vol jaar van kracht. Corona is nog steeds daar en zal niet meer weggaan, net zoals verkoudheid of de griep. Hoelang wilt u dan ‘de maatregelen’ aanhouden? Nog een jaar? 5 jaar? 10 jaar?

 5. nooit-een-slaaf

  Ik was niet naar Brussel gegaan; want men loopt gewoonweg in een fuik of een wildklem. Deze politiestaat doet zelfs geen moeite meer om haar dictatuur te verbergen.

  Hiervoor is de volledige regering verantwoordelijk en dit is wel degelijk door hun gepland! Dit toont het ware gelaat van het meest weerzinwekkende belgicisme, dat de Vlamingen en alle opposanten tot slavendom wil brengen.

  Oproep aan de juridische wereld en de Vlaams-overtuigde politici : laat de kleine verzetsmensen niet in de steek en breng dit tot in het Parlement!

  De Vlaamse politiemensen en militairen moeten de kant van het volk EN DE GRONDWET kiezen en stoppen met repressie.

  Nooit-een-slaaf

 6. Europa en de hele wereld is op weg naar een communistisch wereldstaat, naar Chinees model we moeten met zijn allen er tegen knokken!

 7. briers ghislain

  plots had de politie mensen en middelen genoeg ( dit is geen verwijt aan de politie , zij voeren de orders uit van de witteboordcriminelen die zich regering noemen en hun collaborateurs/medeplichtigen van gerecht en pers ) . Kunnen vreedzame corona – moegetergde betogers volgende keer oproepen om politiecomissariaten en combi’s op te fikken , wat kafirs te onthoofden en wat te plunderen ? dan krijgen ze misschien ook toelating ?

Trending

%d