‘Impeachment’: 20.000 mensen willen belgische regering afzetten

De verontwaardiging in Vlaanderen over het VLD-bedrog rond de zonnepanelen, waardoor 500.000 mensen gedupeerd zijn, en over het VLD-lockdownfeestje met Egbert Lachaert, Alexander De Croo en een muziekbandje zijn blijkbaar erg groot. Op Facebook werd gisteren en evenement aangemaakt met als titel ‘Impeachment – afzetting van de federale regering’.

Als datum, uur en plaats worden aangegeven: zondag 31 januari, 10 uur, Koningswijk Brussel.

De begeleidende tekst leest: ‘ Onze premier houdt een nieuwjaarsreceptie van de Open VLD, zonder mondmaskers. Het werkvolk en de kleine zelfstandige kan het hoofd niet/amper boven water houden, wordt beboet als we op de koffie gaan bij onze families. Bovendien heeft niet enkel de VREG, maar ook de federale regering ervoor gezorgd dat er hoger beroep werd aangetekend tegen de 15 jaar terugdraaiende teller voor zonnepanelen-eigenaars. We worden in de greep gehouden, tijd om onszelf uit deze klauwen te verlossen.’

Binnen de 24 uur hebben al bijna 20.000 mensen aangegeven op Facebook dat ze gaan of geïnteresseerd zijn.

5 comments

  1. Waar is dat coronovavid-19 feestje? Bij Alexander De Croo (OVLD) is dat feestje + bedrog met zonnepanelen + falen met covid-19 beleid + poging tot schending van de grondwettelijke rechten (vrije meningsuiting) van de burger. Ik steun petitie voor IMPEACHMENT. Alexander De Croo Go Home !

  2. Ewel Reactnieuws, steunen jullie deze actie? Tijd dat iemand ne keer kritiek levert.

Comments are closed.