Vakbonden vernielen kabinet Geens (2016): applaus! Republikeinen vallen Capitool binnen: schande!

Wie de ‘bestorming’ van het Capitool gisteren veroordeelde, deed dat hopelijk met dezelfde passie en geestdrift in 2016, toen de vakbonden het kabinet van Koen Geens vernielden. Daar werden niet enkel een paar ramen stukgeslagen, maar de inboedel werd kort en klein geslagen en uit het raam gekieperd, zoals enkel de betere maffiaclan dat kan bij een vergelding in een zaak die niet op tijd zijn commissie betaalt.

Verbijstering alom in de media. Het lijkt wel alsof het Capitool met de grond gelijk werd gemaakt. Terzijde vragen sommigen zich luidop af waar de politie zat? Want “dat was bij de vele ‘vreedzame’ (aldus een zekere Soenens) BLM-manifestaties wel anders!” Het is appelen met peren vergelijken natuurlijk. Bij de BLM-‘manifestaties’ werden winkels geplunderd, in brand gestoken, mensen met de dood bedreigd en zo meer. Gisteren sneuvelden er enkel een paar ramen. Er was géén brand, er werd niets geplunderd en geen enkel standbeeld moest eraan geloven.

De bijeenkomst van Trump-aanhangers gisteren. Tienduizenden volgens ‘onze’ media. Oordeel vooral zelf.

Eén dame werd doodgeschoten aan het Capitool zelf. Geen tegenstander van Trump, integendeel, een grote fan. Ze was oorlogsveteraan en diende 14 jaar voor haar vaderland. De kogel kwam vanuit (de bewaking van) het Capitool. Nog drie anderen overleden gisteren, maar vooralsnog werden daarover geen verdere verklaringen afgelegd. Wie zij zijn is dus nog onduidelijk. Alvast geen (bewakings)agenten, want dan hadden we dat al geweten.

Maar wanneer vakbonden een politiek gebouw bestormen én alles kort en klein slaan, dan kijkt de Gutmensch de andere kant op of steekt zijn kop in het zand. Meer zelfs, de daders van de bestorming van Geens’ kabinet door boze cipiers, aangesloten bij ACV en ACOD, op 17 mei 2016 kregen milde straffen van de rechtbank (Van de vier statutaire personeelsleden kregen twee een terechtwijzing en twee een inhouding van respectievelijk 10% en 15% van hun wedde als tuchtstraf.).

Niet het Capitool tijdens de ‘bestorming’ van Trump-fans. Wel het kabinet van Koen Geens in 2016 tijdens de doortocht van de cipiersvakbonden van ACV en ACOD.

Want computers stukslaan, meubels, telefoons en kopieerapparaten door de ramen naar buiten gooien is dik ok. Zolang het maar linkse actievoerders zijn. Voorpost, een rechts clubje, mag zich ondertussen gaan verantwoorden bij de correctionele rechtbank voor het ontrollen van een spandoek en er werd gisteren geopperd om Trump te laten afzetten na de feiten aan het Capitool.

U mag zelf de vergelijking maken tussen de schatjes van ACV en ACOD enerzijds en de vreselijke stormtroepen van Donald Trump anderzijds:

7 comments

 1. De retoriek in de leugenpers is vals. Er zijn meerdere foto’s vrijgegeven van gekende Antifa leden die zich in het Capitool bevonden. Gewelddadige Antifa leden hebben zich voorgedaan als Trump aanhangers om op die manier Trump en zijn aanhangers in een slecht daglicht te brengen. De media wordt dan gebruikt om dit op te blazen en de schuld te kunnen geven op ‘extreem rechts’. Agent-provocateurs zullen meer en meer worden gebruikt door het links liberale kartel omdat ze zien dat we populairder worden. De schade van Antifa en BLM wordt geschat op 2 miljard dollar. Hier was helemaal geen heisa rond in de kranten.
  https://youtu.be/dtlKl_-bk1E

 2. Over de gewelddadige invasie van het Capitool, na de (opruiende) oproep van Donald Trump, is het laatste woord nog niet gevallen. Er vielen wel vier doden te betreuren. Een rechtszaak lijkt mij aangewezen. Zo niet riskeren de VSA recidive van dergelijke Far-West toestanden.
  De Amerikaanse minister van Transport Elaine Chao vandaag haar ontslag aangekondigd. Ze zei dat ze het moeilijk had met inval van Trump-aanhangers in het Capitool een dag eerder.
  Nancy Pelosi, de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, stelt dat Trump zich schuldig heeft gemaakt aan opruiing en roept op tot zijn onmiddellijke verwijdering middels het 25ste amendement.
  De verkiezing van de kiesmannen en de ad-hoc controleprocedure ervan vertragen nodeloos de eedaflegging van de nieuwe president. Een wijziging (versnelling) van de inauguratieprocedure is aan de orde.

 3. Hoe kon politie zo falen?
  Niet verwonderlijk dat de politietop onder vuur ligt een dag nadat duizenden Trump-aanhangers het Capitool in Amerika bestormden. De agenten krijgen hevige kritiek op de slechte beveiliging tijdens de reeds voorspelde ‘wilde woensdag’ en het slappe optreden tegen gewelddadige (witte) betogers. Anderzijds groeit de verdeeldheid binnen de Republikeinse partij. Trump verdeelt niet alleen de VSA maar nu dus ook zijn partij. Trop is inderdaad te veel.

 4. De maffia van de Wetstraat.
  De liberale premier, Alexander De Croo (OVLD), deze namiddag in de Kamer, misbruikt de politieke chaos in de VSA, om virtueel de oorlog te verklaren aan de vrije meningsuiting in het algemeen en op de sociale media in bijzonder. Het stoort meneer de dictator blijkbaar dat hij het voorwerp uitmaakt van kritiek over zijn falen bij de start van vaccinaties tegen het covid19-virus. Dus kondigt hij aan de klokkenluiders te zullen bestrijden ipv het virus.
  De natte droom van de liberalen (OVLD) is van Vlaanderen een regio te maken waar het formeel verboden wordt om in de publieke ruimte (inclusief sociale media) de (liberale) regering te bekritiseren en een dissidente mening te laten horen.

  1. Helemaal akkoord met Alexander. Wat een schurftige en ranzige uitspraken van De Croo.

 5. Ik vraag me af: wat is er in het Capitool verbrand? Wat is er gestolen? Welke graffiti is er geschreven? Welke beelden zijn omvergeworpen? Welke schade is er aangericht? Door terroristische groeperingen Antifa en BLM werden meerdere steden vernield en was de schade enorm door alom verspreide brandstichtingen en plunderingen. Er zijn tientallen mensen vermoord door de linkse stormtroepen. Winkeliers zijn hun inkomen kwijtgeraakt omdat alles vernield werd. Zelfs in Brussel werden winkels geplunderd. Wat is hier gedaan? Het is allemaal zeer minuscuul in verhouding met de destructie van het links liberale terrorisme. Ondertussen werd de staatsgreep van democraten voltooid en werd dit nieuws gebruikt als afleiding om de verkiezingsdiefstal van usurpator Biden te bewerkstelligen. Biden zal nooit aanvaard worden door een meerderheid van de bevolking. Biden krijgt nog geen turnzaaltje gevuld met supporters. Trump krijgt een half miljoen mensen op de been. De hypocrisie van links kent geen grenzen.

  1. “Biden zal nooit aanvaard worden door een meerderheid van de bevolking.”

   Misschien niet, maar Trump waarschijnlijk ook niet. Biden behaalde 7.000.000 stemmen meer dan Trump. Ik denk dat dit feit geen erg sterk bewijs is dat Trump dan wel door “een meerderheid van de bevolking” aanvaard werd, wordt, of ooit zal worden.

   Ik meen redenen te hebben om te twijfelen aan de onfeilbaarheid van de heer Sebastiaan in zijn functie van profeet.
   – “Trump wordt president, wen er maar aan. (8/11/20)
   – “Trump zal de rechtszaken winnen en begint straks aan zijn tweede ambtstermijn.” (9/11/20)

   De weinig zinnige woordenkramerij over (onder meer!) “de destructie van het links liberale terrorisme”, de “staatsgreep van democraten” en “de verkiezingsdiefstal van usurpator Biden” heeft de heer Sebastiaan kennelijk niet geleerd uit de “retoriek van de leugenpers”. Hij heeft die domweg geput uit meer obscure bronnen van leugens.

   Voor “De Redactie” begint aan een “Noot”: ik verdedig Biden noch de Democraten. Ik val alleen maar leugens aan, en ik bespot met een duivels genoegen onzin en dwaze praat. U gunt me toch dat pleziertje, hoop ik!

Comments are closed.