Kerstkaart van PEGIDA is intimidatie volgens moslimklager

De patriottische beweging PEGIDA was zo vriendelijk om naar de As-Soennah in Den Haag een gezellige kerstkaart te sturen. Daarop is een foto te zien een paar teksten waaronder ‘fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.’ De As-Soennah moskee staat bekend om het uitdragen van het salafistische gedachtegoed, wat wereldwijd de basis is voor terroristische aanslagen in naam van de islam. Een woordvoerder van de moskee noemt het ontvangen van een kerstkaart ‘intimidatie’ en verzoekt de lokale politie actie te ondernemen tegen PEGIDA.

Op de webstek van PEGIDA verkoopt men de bewuste foto die op de kerstkaart staat afgedrukt en die door de As-Soenna moskee is ontvangen. Deze staat onder de promotieartikels van de organisatie en ziet er op het eerste gezicht niet heel intimiderend uit. PEGIDA was de afgelopen maanden vooral in het nieuws vanwege acties voor het behoud van het traditionele Sinterklaasfeest, met Zwarte Piet als onderdeel, wat een van de andere zorgen van de organisatie is.

One comment

  1. Eigenlijk wel grappig als je er goed over nadenkt.
    Hun eigen broedsel is dag in dag uit in de weer om de Nederlander en Belg te intimideren, maar dat zien ze niet door hun roze brilletje.
    Zou men als moslim eens enigszins proberen om zich wat aan te passen zou men de wind uit de zeilen nemen bij Pegida, maar jah dat kunnen we natuurlijk niet verwachten van de potentiele terroristen.
    Ik schrijf namelijk potentiele terroristen omdat het terroriseren van de Nederlanders steeds ernstige vormen gaat aan nemen

Comments are closed.