Illegalen blijven binnenstromen, via de vrachtwagen zo in Nederland

De Nederlandse bevolking zit in middels al bijna twee weken in zware afsluiting waarbij enkel de essentiële winkels nog open zijn. Het is daarnaast nauwelijks mogelijk, enkel als zware uitzondering, om buiten de landsgrenzen te raken. Hoe anders is dit voor mensen van buiten Europa die massaal blijven toestromen, nauwelijks gehinderd door grenzen of de bescherming hiervan. In het westen van Nederland, kwamen te Poeldijk dan ook gewoon een aantal illegalen uit de vrachtwagen kruipen. Geen ongewoon beeld, ook elders in Europa niet.

Een lokaal nieuwsmedium, namelijk Westlanders.nu, maakte deze week melding van een viertal illegale inklimmers in een van de vrachtwagens van een onderneming uit de streek. Die zijn vanuit Spanje gewoon meegereden richting Nederland, om vervolgens hier doodleuk uit te stappen en vervolgens de benen te nemen én te verdwijnen in de illegaliteit. Zoals bekend is de Spaanse buitengrens zo lek als een mandje en is het aantal illegalen in het land enorm.

In Spanje krijgt de regering van de rechtse oppositiepartij VOX stevige kritiek op het beleid met betrekking tot de massale instroom van migranten. Met name in het zuidelijke landsdeel Andalusië is dit een groot probleem en er is daar een netwerk ontstaan van mensensmokkelaars en corrupte bureaucraten die dit proces bevorderen. VOX zit er bovenop om de Spaanse autoriteiten te bewegen dit tegen te gaan.

4 comments

  1. HET GROTE PROBLEEM IN EUROPA IS , WIJ WORDEN GEREGEERT DOOR VERRADERS EN IDIOTEN , HEEL VROEGER HADDEN WE VERDEDIGERS VAN HET CHRISTELIJKKE EUROPA , NU REST ONS SLECHTS VERRADERS

  2. Niet dat dit ooit nog gaat stoppen, want de Nederlandse regering laat doorsijpelen dat er wekelijks 500 zogenaamde vluchtelingen opgenomen worden, maar het aantal illegalen dat op deze manier binnen komt kan zelfs een meervoud zijn van die 500.
    In Belgie is het precies hetzelfde en Duitsland en Frankrijk zullen ook niet veel onderdoen.
    Zolang er aan de grenzen niks gebeurd zal er ook niks veranderen n dan heb Ik het niet over de buitengrenzen maar ook aan de nationale grenzen.
    De politiek wil gewoon niet hebben dat die stroom stopt en daar is alles mee gezegd.

  3. Grenzen kunnen toch niet dicht? Wat een zeveraars in de huidige regeringen met hun obsessie voor racisme. Zalig kerstfeest en vergeef hen, ze weten nauwelijks wat ze doen met hun progressief gekronkel.

  4. Direct linea recta terugsturen geen pardon dat die linkse klootzakken maar een afgezet mogen worden bij de volgende verkiezingen daarom stem op Wilders PVV en weg met al die illegalen uitbuiters weg met deze kloten regering

Comments are closed.