Kerstmis noch winterzonnewende worden geëerbiedigd

Door gastschrijver Nooit-een-slaaf

Gedurende millennia was de donkere tijd, rond de ‘zonne-kering’ een gelegenheid tot het vieren van en met de familie, het eeuwige ‘getij’ van de jaargetijden en de christelijke nadruk op de komst van de Heiland.  Zelfs in heftige oorlogstijden werd er toch nog gepauzeerd, of werd er herinnerd aan de andere waarden van het universum en het Goddelijke;

De absolute brutaliteit van de touwtjes-trekkers achter de schermen, heeft daaraan een eind gemaakt!  De Nederlandse staat, sinds de 17e eeuw, de voorloper van de Vrijheid zonder dwang, heeft een totale stop afgekondigd op het maatschappelijk leven.  In weerwil van de werkelijke cijfers achter de statistieken, plegen Rutte en zijn trawanten een aanslag op het meest verbindende feest van het jaar!  Is dit het land waar Descartes en Spinoza en de Portugese Marranen hun toevlucht konden vinden?

In België heeft men nog harder ingegrepen, door het verbod op de enige noemenswaardige familiebijeenkomst en de farce van 15 aanwezigen op een religieus Kerst-gebeuren.  En de zogenaamde medische specialisten roepen elke dag meer op tot een verscherping van de repressie.  Men kan uitgaan van de gemene deler, dat deze leiders van de Covid-beteugeling gekant zijn tegen de symboliek en de authenticiteit van het hoogfeest van kerstmis.

In een vorig artikel plaatste ik een scherpe waarschuwing voor alle vrijheid- en traditie-lievenden. Het is spijtig dat dit moet herhaald worden, in de zin dat de leiders van deze regering een onmiskenbare omkering van de geschiedenis willen.  Het lijkt intussen duidelijk dat elke uiting van volksgezindheid, het Vlaamse Bewegen, met zware repressie beteugeld wordt.

We moeten ons nu ook voorbereiden op het besmeuren van onze Kerstsfeer. De vier unitaire tv-zenders gaan op Kerstavond (Heiligabend) een programma voor 11 miljoen Belgen uitzenden.  In plaats van met hun geliefden samen te zitten, zullen mensen naar een tricolore show kunnen zien!  Dit wordt op de website van deze zenders zo aangekondigd:

Het programma maakt deel uit van “BELGIE, EIGENZINNIG, FENOMENAAL”, een campagne van de federale overheid om een boost te geven aan het imago van ons land.” 

Vlak daarna houdt koning Philip dan nog eens zijn toespraak.

Dit dringt men aan de (Belgische) burgers op, die men zo goed als alle vrijheden ontnomen heeft.  Men moet er dan ook bij zeggen dat het langdurig tot blijvend gedaan zal zijn met ‘vrijheid’, vermits zelfs na vaccin-toediening de maatregelen niet terug versoepeld worden!!!  

Individuele Vlaamse actievoerders worden slachtoffer van een onzinnige repressie.  Het is aan zowel de politieke als activistische Vlamingen om terdege rekening te houden met het gevaar. Aan dat deel van de Vlaamse beweging, dat jammert over de Catalaanse, Baskische repressie: dit staat wezenlijk niet los van de hernieuwde vervolgingen in Vlaanderen.  De links-liberale leiders van Europa willen onze volkeren afschaffen en omvolken.

Vlaams-nationalisten,  open uw ogen, voordat de belgicisten ze definitief sluiten. Om te eindigen met een citaat uit het verzetsblad Gezond Verstand dat in Nederland wordt uitgegeven (aanbevolen) :

EEN VOLK DAT VOOR TIRANNEN ZWICHT, ZAL MEER DAN LIJF EN GOED VERLIEZEN; DAN DOOFT HET LICHT. 

Door Henk van Randwijk

One comment

  1. Schitterend artikel!!!!
    Erger nog: waar blijft nu de partij die voortdurend over Vlaanderen en tradities orakelt??
    Vlaams Belang als het laatste stukje behang in een uitgeleefde woning!
    Zonder hoop!Zonder toekomst!

Comments are closed.