ReactGesprek: Het uiteenvallen van Forum voor Democratie / Fausto Lanser

Het onderwerp is zeer actueel, namelijk het uiteenvallen van Forum voor Democratie (FvD). Via een verkorte geschiedenis van de partij en het recente uiteenvallen discussiëren Lanser en Remmerswaal over de verschillende flanken in de partij, de ruzies en belangen, de externe druk tegen het FvD, om aan het einde een aantal conclusies te maken. De uitzending duurt een klein uur.

Het uiteenvallen van Forum voor Democratie m/ Fausto Lanser ReactGesprek

Gast:
Fausto Lanser
– Zijn YouTube-Kanaal
– Artikels op ReactNieuws

Bronnen:
– Thierry Baudet (FvD) niet langer lijsttrekker na maandenlange mediahetze
Paleiscoup binnen Forum voor Democratie
– Mon parcours au FN / Julien Rochedy
– Stijlloos saluut aan Hiddema in het Stamcafé
– Alfred Vierling; Zo word je ‘Extremist’ genoemd : Verslag Partijpolitieke Periode 1980-2000

One comment

  1. Zelf ben ik in 1992 begonnen met het Nederlands Blok en kreeg iedereen die zich meldde de status van aspirant-lid en kon je in alle rust ervaren wat er zich onder die schedels afspeelde. Dit had de oprichter Baudet zich ook moeten realiseren. De PVV heeft helemaal geen leden, dus ook geen subsidie en heeft er in de loop van de tijd al heel wat tijdbommen bijtijds uitgegooid.

Comments are closed.