GroenLinkse islamist ontvangt ruime steunbetuiging van extreemlinkse groepjes

De ontmaskering van de GroenLinkse topkandidaat Kauthar Bouchallikht als islamitische pion heeft tot de nodige beroering geleid. De partij zelf liet weten ondanks de feiten ‘trots te zijn op onze nummer 9’. Een ruime steunbetuiging kwam vanuit tientallen extreemlinkse groepjes die spraken van ‘islamofobe complottheorieën’ en die zijn volgens de ondertekenende organisaties ‘onderdeel van een vast patroon’. Bouchallikht heeft een bestuursfunctie bij FEMYSO, een mantelorganisatie van de moslimbroederschap.

Het verhaal van de verklaring van de extreemlinkse groepjes leest als een warrig en huilerig schotschrift, waarbij alles en iedereen wordt verweven in een web van racisme, wat dan weer door boze rechtse krachten wordt aangestuurd. De slachtoffers zijn natuurlijk zonder enige twijfel goedwillende, linkse activisten. Dus moet solidariteit ‘met de slachtoffers van dit soort campagnes‘ worden getoond in de ‘strijd tegen de klimaatcrisis en racisme’.  

Onderzoekers die de lijst van ondertekenaars doorliepen, zagen een lange rij trotskistische groeperingen en klimaatorganisaties, maar ook verdedigers van de Turkse president Recep Erdoğan en diverse islamisten. Al zal bij menigeen een deel van de ondertekenaars vooral op de lachspieren werken met namen als ‘Farming Queers’, ‘Fossil Free Feminists’ en ‘Precious Plastic Maastricht‘.

3 comments

  1. Moslima worden steeds feller dan hun mannen. Ze verdedigen hun hoofddoek en hun geloof triest wat groen links doet. Achter hun hoofddoek schuilt een zeer felle moslima eng hoor ik stem liever op een ander partij. Ik heb geen hekel aan moslims ik heb een paar in de familie. Kijk wat een gestoorde in zwitserland doet gek wijf ze schuwen geen geweld zo zijn ze ook opgevoed oorlog voeren of met geweld of in politiek.

  2. GL is gewoon altijd een commnistische partij
    geweest de oude CPN, werd, communisme met een menselijk gezicht zei Ina Brower toen, maar communisme heeft geen memselijk gezicht en er is geen gematigde islam! Vergeet niet dat GL leider Rosenmuller zich de slachtpartijen van het communistische regime van Pol Pot in Cambotchia, ondersteunde en baggitaliseerde! Die rode ratten verliezen nooit hun streken, blijkt nu weer!

  3. Als je dan de lijst met ondertekenaars langs gaat kun je ook zien aan welk soort onzin tegenwoordig subsidies uitgereikt worden.
    Vergeet dus niet dat bijna al deze organisaties bestaan wegens ons belasting geld dat over de schutting gegooid word om dat linkse tuig aan de gang te houdenmet nog meer onzin te verzinnen.

Comments are closed.