De Nederlandse politieke partij GroenLinks heeft de kieslijst van de partij voor de aankomende Tweede Kamerverkiezing van 17 maart 2021 gepresenteerd. De onafhankelijke journalist Carel Brendel doorliep de lijst op interessante zaken en kwam erachter dat nummer 9, ene Kauthar Bouchallikht, vice-voorzitter is van de jongeren- en studentenorganisatie van de Europese Moslimbroeders. Bouchallikht en GroenLinks spreken over valse beschuldigingen, die inmiddels wel door experts, inlichtingendiensten en ex-leden worden bevestigd.

Het nieuwsmedium GeenStijl heeft een fragment gevonden uit een gespreksavond op 16 september 2020, waar Bouchallikht als FEMYSO vice-president en Head of Member Organisation Relations leden van de Britse Federation of Student Islamic Societies (FOSIS) toespreekt. Van FOSIS is geweten dat het de Britse studententak van de Moslimbroederschap is, dit bevestigt nogmaals de verbintenis tussen Bouchallikht en de moslimbroederschap.

De moslimbroeders zijn erop uit om een wereldwijd kalifaat op te richten en ondernemen binnen Europa, bovenal Frankrijk, op het moment pogingen tot het afscheiden en het plegen van terroristische aanslagen. Onderzoekers laten weten dat veel organisaties en personen voortgekomen uit de organisaties van de moslimbroeders slechts een façade zijn, met een gematigd verhaal, maar dat de feiten een hele andere kant op wijzen.

Namelijk dat ervan uit die hoek aanslagen worden uitgevoerd en wordt gewerkt richting een wereldwijd kalifaat. Een van de historische denkers van de moslimbroeders is Seyed Qutb, die geen twijfel laat bestaan over hoe ze de wereld opdelen, hij riep in alle openheid op tot het vermoorden van afvalligen. Zijn boeken zijn in Frankrijk, maar ook elders in Europa gewoon in de boekhandels aan te schaffen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “GroenLinks zet islamist op prominente plaats kieslijst”

  1. […] De ontmaskering van de GroenLinkse topkandidaat Kauthar Bouchallikht als islamitische pion heeft tot de nodige beroering geleid. De partij zelf liet weten ondanks de feiten ‘trots te zijn op onze nummer 9’. Een ruime steunbetuiging kwam vanuit tientallen extreemlinkse groepjes die spraken van ‘islamofobe complottheorieën’ en die zijn volgens de ondertekenende organisaties ‘onderdeel van een vast patroon’. Bouchallikht heeft een bestuursfunctie bij FEMYSO, een mantelorganisatie van de moslimbroederschap. […]

  2. De vakbond fnv staat achter deze islamvrouw.Fnv zijn de verraders van de arbeiders en van Nederland
    Zeg uw lidmaatschap op

  3. “Zijn boeken zijn in Frankrijk, maar ook elders in Europa gewoon in de boekhandels aan te schaffen.” Maar gelukkig worden Jip en Janneke en Jommeke wel gecensureerd, want dat kan dus echt niet door de beugel.

Trending

%d