De golf van bedreigingen die een leraar van een Rotterdamse school heeft ontvangen, hebben ertoe geleid dat deze leerkracht heeft moeten onderduiken. Dit nadat een aantal leerlingen erop aandrongen dat een spotprent van Joep Bertrams over Charlie Hebdo uit het klaslokaal zou worden verwijderd. Hetzelfde lot wacht een lerares uit Den Bosch die ook een spotprent van profeet Mohammed heeft getoond en inmiddels tijdelijk haar werk heeft moeten neerleggen. Vanuit de Nederlandse regering komen mooie woorden, maar geen concrete actie om deze leerkrachten te beschermen.

In het Rotterdamse klaslokaal bleek de bewuste spotprent al een vijftal jaar te hangen, de klachten kwamen pas nadat de ontwikkelingen in Frankrijk de hele wereld overgingen. In Frankrijk werd een leraar onthoofd, omdat hij voor de klas een spotprent over Mohammed had laten zien en wilde discussiëren over de vrijheid van meningsuiting. Zowel in Rotterdam als in Frankrijk werd via de sociale media de zaak opgestookt en begonnen islamitische leerlingen van binnen en buiten de scholen met schelden en bedreigen.

Hetzelfde verhaal speelde zich af in Den Bosch, waar een lerares een spotprent van Mohammed in de klas heeft laten zien. Net als in de andere voorvallen kwamen hier ook van alle kanten bedreigingen in de richting van de onderwijzeres, die zich bedreigd voelde en momenteel niet voor de klas meer staat. Vanuit de school in Den Bosch liet de schoolleiding weten dat “… iedereen geschrokken is door de heftigheid van de reacties.”

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Rotterdamse leraar ondergedoken na bedreigingen om spotprent, collega in Den Bosch wacht zelfde lot”

 1. Ik vraag mij af wie dat duimpje naar beneden geeft. Vast en zeker een linkse huichelaar.

 2. Liedjes zingen, kaarsjes branden en beertjes neerleggen. Daarna stemt het Nederlandse volk weer op partijen die 110.000 homohaters en jodenhaters en christenhaters per jaar naar Nederland halen.

 3. Van de Weyer Kurt

  Het wordt hoog tijd dat de bedreigingen streng bestraft worden ! Onze democratie (vrije meningsuiting) is in gevaar maw onze waarden worden totaal niet gerespecteerd door een middeleeuwse ideologie! Zwarte Piet moet verdwijnen, Kerstmis wordt winterfeest, enz, en dit omwille van de Islam😡?
  De integratie is compleet mislukt omdat voor de islam enkel de sharia van tel is, de Islam wil overheersen en zal dit kost wat kost blijven doen. Stop de bepampering, het is ondertussen 5 na 12 of gaan we weer kumbajaliedjes zingen, bloempjes neerleggen en een mars houden na de volgende aanslag?

  1. Van de Weyer Kurt

   In Belgie telt de sharia maw dezelfde miserie zoals in Nederland😡Het wordt nog erger en de regering doet er niks aan want het zijn hun kiezers 😡😡😡😡

Trending

%d bloggers liken dit: