Islamitisch Syriëterrorist executeert 5 mensen in Wenen

Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk, is getroffen door een islamitische terreuraanslag.

In uitvoering van de 23 oproepen in de Koran om niet-moslims te doden, heeft een aanhanger van de terreurbeweging met de correct gekozen naam ‘Islamitische Staat’ weerloze mensen op straat genadeloos geëxecuteerd met vuurwapens.

Een 20-jarige veroordeelde moslimterrorist, vervroegd vrijgelaten door het Oostenrijkse gerecht, executeert weerloze Europeanen in Wenen op straat.

De enige moordenaar is de dader. Maar meteen is ook weer duidelijk, wie er politiek verantwoordelijk is voor deze wandaden: de lakse linkse politieke kaste en het lakse gerecht. De dader, 20 jaar, was immers al veroordeeld voor lidmaatschap aan een terroristische groepering op 25 april 2019 tot 22 maanden gevangenisstraf omdat hij probeerde naar Syrië te reizen om zich bij terreurgroep IS aan te sluiten. Maar op 5 december werd hij door de politieke en gerechtelijke gangsters die ons besturen vervroegd vrijgelaten.

Bovendien had hij de dubbele nationaliteit: Oostenrijks en Noord-Macedonisch. Maar net als bij ons wordt die tweede nationaliteit niet automatisch afgepakt bij veroordeling wegens terrorisme, wat nochtans logisch en nodig is.

In 2015 werden de ‘vluchtelingen’ uit Syrië en de Balkan enthousiast verwelkomd in Wenen door linkse naïeve landverraders.

Net als bij ons ijvert de rechtsnationalistische partij FPÖ in Oostenrijk voor het afschaffen van de dubbele nationaliteit en het effectief opsluiten van IS-terroristen. Door leugenpers en politiek wordt dat afgeschilderd als ‘extreemrechts’. Omdat de FPÖ te machtig werd in Oostenrijk, werd door geheime diensten recent een operatie opgezet, waarbij de leider van de FPÖ in een villa op Ibiza met geheime camera’s, drank en prostitués in de val werd gelokt om uitspraken te doen die vaagweg konden geïnterpreteerd worden als ‘corruptie’, ook al werden geen corrupte feiten bewezen. De FPÖ verloor daardoor recent de verkiezingen in Wenen.

3 comments

 1. Enkel als de linkse liberale regimes worden vervangen, zullen Europeanen terug veilig over straat kunnen lopen.

 2. Die muzelmanse terroristen kunnen zich baseren op de Hate Speech Koran verzen tegenover ongelovigen die in elke Koran te lezen staan voor wie geen politiek-correcte paardenbril torst. Waarom de Staat dan nog zulke religie, tevens maatschappijmodel subsidieert tart de logica ; pure & onversneden masochistische Oikofobie !

 3. Ten behoeve van al degenen die nog altijd, ziende blind, de islam-realiteit blijven ontkennen, en die menen dat deze gewelddadige, uitermate gevaarlijke ideologie wel degelijk een “religietje” als een ander is, bekijk dan toch maar eens de beide video’s op twitter – zie onder. Misschien helpt het een en ander beter te verstaan.

  Als dit nog altijd niet duidelijk genoeg is, dan wordt het voor sommigen toch eens dringend tijd voor een doktersbezoek, al zeker als ze achter deze deze ideologie van blinde haat tegen andersdenkenden en verovering van het westen staan, en, erger, die moordpartijen zelf nog eens onderschrijven. Maar dan is meteen ook het waarom hiervan duidelijk.

  – Palestinian scholar Nidhal Siam at Al-Aqsa Rally: Macron, You Lowlife, Soon We Will Conquer Paris and Rome, Rule Europe with Islam pic.twitter.com/kcYqPBafFn

  — MEMRI (@MEMRIReports) November 1, 2020

  – Pakistani Politician and Islamic Scholar Allama Khadim Hussain Rizvi Calls on Pakistani Government to Use the Atom Bomb, in the Wake of the Charlie Hebdo Cartoons Affair pic.twitter.com/wuuigYVEYM

  — MEMRI (@MEMRIReports) November 1, 2020

  Pakistaanse politicus en islamitische geleerde Allama Khadim Hussain Rizvi roept de Pakistaanse regering op de atoombom te gebruiken in het kielzog van de Charlie Hebdo Cartoons-affaire.

  Ook onze eigen Joachim COENS is en blijft tegen beter weten in zweren bij de westerse struisvogelpolitiek:

  “De terreuraanslagen in Frankrijk zijn volgens Coens “niet alleen een bedreiging voor het christendom”. Hij beschouwt het als een poging om de samenleving te destabiliseren: “Dat mogen we niet laten gebeuren. Er is ook in dit land nood aan waakzaamheid. Maar we moeten wel steeds het onderscheid maken tussen terroristen en oprecht gelovige moslims. Die laatsten zijn óók slachtoffers.”
  (Bron: sceptr.net)

  Met dat laatste heeft hij uiteraard slechts gedeeltelijk gelijk. Ja, zeer zeker zijn de moslims ook slachtoffer, maar dan wel zonder dat ze het beseffen van hun eigen totalitaire islam-ideologie, die hen van kindsbeen af onafgebroken, zeg maar, dagdagelijks heeft gehersenspoeld, en ongemerkt met een werkelijk ziekelijke geest heeft opgezadeld.

  Bovendien, hoeveel van die “diep gelovige” moslims zouden evenwel niet binnensmonds achter de moordpartijen staan gepleegd door hun al even diepgelovige geloofsgenoten?

  Je hebt nl. twee soorten jihad, de gewelddadige en de stille. De gewelddadige zorgt voor de nodige paniek, de stille maakt hiervan gebruik om beetje bij beetje via liegen en bedriegen(takiyya en muruna – zie mijn vorige reactie naar aanleiding van de gebeurtenissen in Nice) de sharia lepel bij lepel in onze Europese landen in te voeren.

  FDW had volkomen gelijk toen hij destijds stelde dat het kwaad in de islam zit, zoals het kuiken in het ei.

  Blijkt intussen dat in Frankrijk, een week nadat geschiedenisleerkracht Samuel Paty er onthoofd werd door een moslimextremist, omdat de lesgever het aangedurfd had om Mohammed-cartoons te tonen, opnieuw aanslagen werden gepleegd, ondermeer in Lyon, waar een orthodoxe priester nabij de kerk door een onbekende werd neergeschoten. De dader kon ontkomen (Bron: sceptr.net)

  En nu nog maar eens in Wenen. Vijf onschuldige mensen lukraak geëxecuteerd door islamitisch gespuis. Weeral is er wereldwijd sprake van terroristen, daar waar het in wezen echt diep gelovige moslims betreft, koran-fundamentalisten, die enkel uitvoeren wat dit verderfelijk boek hen beveelt als een goddelijke plicht. Wat hebben sommigen nog meer nodig vooraleer de schellen van hun ogen vallen? Als het nu nog niet daagt, dan is dat ronduit crimineel gedrag van alle politieke verantwoordelijken, waar ook, voor deze barbaarse invasie van een ons totaal vreemde ideologie.

  En zo hoor je het ook eens van een ander. Wat een terechte opmerking:

  Hafid Bouazza: ‘boodschap islam is er een van totale onderwerping’

  Een gematigde invulling van de islam die die Westerse waarden omarmt is volgens jou niet mogelijk?
  ‘Een gematigde islam, waar iedereen nu de mond van vol heeft, bestaat niet. Dat is net zoiets als nobele wilden. Het is een uitvinding van het Westen. Trouwens, als de islam, zoals sommigen beweren, de godsdienst van de vredelievendheid is, waarom zou hij dan gematigd moeten zijn? Dezelfde paradox zit in de zogenaamde vrijgevochten moslima. Enerzijds zou de islam de vrouw respectvol behandelen, maar waarom is iemand die geen hoofddoek draagt dan vrijgevochten? Het houdt geen steek.’

  https://doorbraak.be/hafid-bouazza-boodschap-islam-er-een-van-totale-onderwerping/

Comments are closed.