In Kortrijk heeft gisterenavond een enorme politiemacht een Vlaamse betoging tegen geweld op Vlaamse kinderen verhinderd. De betoging was aangekondigd nadat een Vlaamse tiener door een Marokkaan van de trap werd gegooid, geslagen en tegen het hoofd gestampt werd.

Alle maatregelen, waarvan gerecht, politie en politiek steevast zeggen dat ze ze niet kunnen of mogen inzetten tegen (‘Noord-Franse’) inbrekersbendes, drugdealers of illegalen, werden nu zonder aarzelen ontplooid tegen de eigen bevolking. Op alle invalswegen naar het centrum van Kortrijk werden vaste controleposten opgezet, waarbij ook zware overvalwagens met zwaailichten intimiderend elke auto stopten en controleerden. De inzittenden werd intimiderend gevraagd waar ze vandaan kwamen en waar ze naartoe gingen – informatie waar de politie eigenlijk niets mee te maken heeft, want een burger is vrij te gaan en staan waar hij wil.

Koffers werden gecontroleerd, ook zonder de minste aanleiding. Ook VB-Kamerlid Wouter Vermeersch werd daarvan het slachtoffer. ‘ Schandalig!’, reageert hij. ‘Kortrijk is zondagavond een belegerde stad door een betoging tegen zinloos geweld. Mijn gezin werd grondig gecontroleerd. Gaat men het krapuul en de illegalen in Kortrijk voortaan ook zo fouilleren?’

Honderden Vlamingen die vreedzaam wilden wandelen werden zo gecontroleerd, geïntimideerd, bedreigd met boetes en arrestaties, en onwettig van het grondgebied van Kortrijk verjaagd. Een tiental mensen werd illegaal urenlang bestuurlijk aangehouden.

Bij die intimidatie-operatie werden wat beelden gemaakt door onze man ter plaatse. Een politieman verhinderde hem met de hand voor de lens kort te filmen.

Men kan allen maar weer vaststellen: Het regime is blijkbaar érg bang voor het eigen volk geworden, en als Vlamingen vreedzaam hun mening willen uiten, dan is alles toegestaan om dat te verhinderen. Intussen is er in Molenbeek en Brussel geen agent te zien. Dit was de Nieuwstraat gisteren, in volle coronatijden:

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Kortrijk: Enorme politiemacht verhindert Vlaamse betoging tegen geweld”

 1. De politie uw vriend? Dan toch zeker niet de vriend van rechtse mensen. De politie-agenten zijn tegenwoordig de stoottroepen van de linkse elite geworden. Blijkbaar is de politie enkel de vriend van allochtone mensen en linkse mensen in Kortrijk.
  Wat is de boodschap eigenlijk? Dat je niet mag protesteren tegen geweld van allochtonen? Nochtans mocht BLM wel protesteren in juni na de overdosis van beroepscrimineel George Floyd, iets wat duizenden kilometers van Vlaanderen plaatsvond.
  Dit is Vlaanderen, ons land, en als wij niet mogen protesteren tegen geweld op ons volk dan is dat een bewijs van fundamentele discriminatie tegenover het Vlaamse volk.

 2. johanke1947gmailcom

  eerlijk gezegd het is een echte grootte schande , wat hier in dat Rotland aan het gebeuren is ? en ik begrijp niet goed ,hoe het mogelijk is dat de POLITIEMENSEN zo gretig zijn , om hun Vlaamse vrienden (DIE HUN LOON BETALEN) zo te intimideren , te pesten ,geweld te gebruiken en aan te houden ?? NEE IK BEGRIJP NIET HOE DAT KAN ? of worden ze zo fel betaald , dat ze de burgers niet meer zien door hun ?????? Of worden ze getraind zoals honden , om één bepaald iets te vernietigen ? in dit geval VLAMINGEN ?? SCHANDE POLITIE ?? OOK HEEL SPIJTIG IS , DAT DE HEREN OF DAMES DIE DE OPDRACHTGEVERS ZIJN ,TOT ZULKE MENS ONWAARDIGE DADEN , ZICH GOED ONBEKEND HOUDEN EN ZICH NIET DURVEN TONEN ALS OPDRACHTGEVERS ?

 3. mireille demonie

  Beschamende vertoning van politie en politiek …….. wellicht moeten er eerst wat onthoofdingen volgen eer de machthebbers hun prioriteiten kunnen stellen ………..

 4. Tijd voor een andere strategie.

Trending

%d bloggers liken dit: