Cultuur onder Vuur: petitie tegen schetteren moskeeën

De conservatieve organisatie Cultuur onder Vuur (CoV) heeft een petitie gestart tegen de islamitische gebedsoproepen in Nederlandse gemeenten. Men wil deze aanbieden aan burgemeesters van de respectievelijke gemeenten waar de oproep tot islamitische bekering te horen valt. CoV roept deze burgemeesters op om niet langer toe te staan dat dit in hun gemeente plaatsvindt. De petitie heeft inmiddels al meer dan 2700 handtekeningen en is op de webstek van CoV te raadplegen en ondertekenen.

Afgelopen maanden haalden meerdere moskeeën het nieuws, omdat men van de coronapandemie handig gebruikt maakt om het geluidsniveau van de islamitische gebedsoproepen nog verder omhoog te draaien. Ook wanneer in eerste instantie was afgesproken dat men dit niet zou doen, of zelfs helemaal geen gebedsoproep zou laten horen. Dit tot grote ergernis van de buurtbewoners die met deze overlast te maken hebben.

CoV motiveert de wens om niet langer de roep van islamitische bekering door Nederlandse woonwijken te laten horen als volgend;

Dit moet stoppen. Nederland heeft een christelijke cultuur. Islampropaganda hoort daarom in onze openbaarheid niet thuis. Het is niet aanvaardbaar dat de strijdkreet ‘Allahu Akbar’, waarmee islamitische terroristen dagelijks hun slachtoffers aanvallen en doden, over Nederlandse daken weerklinkt.

3 comments

 1. Hun aanhangers introduceren in onze maatschappijen de Islam onderandere onder het mom van “godsdienstvrijheid”.
  Echter,eens ter plaatse dringen zij hun middeleeuws primitief gedoe op aan iedereen ,en indoctrineren zij hun aanhangers met de slogan “Dood de ongelovigen” (dus alle niet-moslims),
  En dat doen sommige opgejutte fanatici dan ook.(zie Frankrijk)
  En de westerse politiekers-lafaards pikken dit allemaal zomaar!!!(Als ze maar hun zakken kunnen vullen)
  Een dergelijke moordenaarsreligie dient dringend geneutraliseerd te worden.
  Hetzelfde voor de pseudo-politiekers die het pertinent vertikken om de belangen van hun volk te verdedigen.
  (KNIP)
  En laat Turkije,Iran,Pakistan,Saoudi-Arabië enz… maar stikken.(dit zijn de financiers van onze ondergang)
  Liever de confrontatie nu,want die komt later onvermijdelijk toch…,wanneer het misschien te laat zal zijn.
  De vraag is niet “Komt er een (burger)oorlog met de Islam?”
  De vraag is “Wanneer komt die?”
  Vergeet niet dat de genoemde schurkenstaten zich intussen druk aan het bewapenen zijn,terwijl de westerse landen het zelfs nog vertikken om de NAVO – norm van 2 % van het BNP te halen.
  Straks met de billen bloot……

  1. Inderdaad, de vraag is “Wanneer komt die”. nou dat gaat geen 10 jaar meer duren, 2023 is de herdenking van het Ottomaanse rijk, ik denk dat erdogan dan een verrassing voor ons heeft.

 2. Ach dit soort petities heeft weinig zin. Deze meneer moet Nederlanders oproepen om op de PVV of het Fvd te stemmen.
  Alleen die partijen zijn tegen de islamisering van Nederland.

Comments are closed.