PVV en FvD trekken van leer tegen nieuw migratie- en asielzoekerspact

Vanuit het Nederlandse parlement is door de twee rechtse oppositiepartijen PVV en FvD direct zeer kritisch gereageerd op de nieuwe plannen van de Europese Commissie die vorm hebben gekregen in het nieuwe migratie- en asielzoekerspact en afgelopen woensdag werden gepresenteerd. Men verwijt de beleidsmakers van de Europese Unie o.a. zo nog meer gelukszoekers te willen halen en een structurele demografische transformatie als doel te hebben. Beide partijen krijgen bijval van de Hongaarse regering, die de plannen ook afwijst, en valt over de opgelegde toewijzing van migranten door de EU aan de individuele landen.

 

De EU lanceerde vandaag Marrakesh 2 en is van plan om 1 tot 1,5 miljoen immigranten PER JAAR naar Europa te halen, die wij nodig zouden hebben omdat wij “vergrijzen”. Dit zal een structurele demografische transformatie van onze landen betekenen. In tegenstelling tot het eerste Marrakesh immigratiepact, zal dit nieuwe pact wél bindend zijn. De EU zal ons dan dwingen tot het opnemen van migranten onder door de EU bepaalde voorwaarden. Een drama! FVD strijdt hiertegen!

One comment

 1. West-Europa heeft een totale oppervlakte van 350 duizend km², de totale oppervlakte van Afrika bedraagt meer dan 30 miljoen km². De totale bewoonbare oppervlakte van West-Europa is slechts iets meer dan 1% van de bewoonbare oppervlakte van Afrika. Waanzin.
  In 2050 heeft Afrika een bevolking van 2,5 miljard mensen, al die mensen zullen willen verhuizen naar West-Europa.
  Als de EU zich op een vijandige manier opstelt tegenover de inheemse burgers van Europa, dan hebben wij als burgers het moreel recht om ons op alle mogelijk vlakken tegen de EU te keren. Deze invasie zal meer criminaliteit, moorden, verkrachtingen, ziektes (HIV) en instabiliteit veroorzaken. De slachtoffers van seksueel geweld en moorden zullen vooral inheemse blanke Europeanen zijn, gezien het disproportioneel geweld van zwarten tegenover blanken.
  Autochtone Vlamingen zijn nu reeds een minderheidsgroep geworden in het door drugsgeweld geteisterde Antwerpen.
  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/02/25/in-antwerpen-zijn-er-voor-het-eerst-met-allochtonen-dan-autochto/
  Bij de VN noemen ze deze migratie zelfs zonder scrupules ‘vervangingsmigratie’, volgens ‘De Morgen’ is dat een ‘complottheorie’.
  https://www.un.org/en/development/desa/population/publications/ageing/replacement-migration.asp

Comments are closed.