Zwarte Piet censureren op Facebook: een kleintje voor de sociale mediagigant, een groot drama en onrecht voor onze tradities. Ondertussen blijven de Zeurpieten volhouden, voert Voorpost actie op straat én op Facebook en wordt het debat naar het Europees parlement doorgetrokken door enkele nationalistische partijen.

Niemand had het zich 20 jaar geleden kunnen voorstellen: Zwarte Piet moet kapot. Het mooiste kinderfeest, Sinterklaas moet kapot. En dat allemaal omdat enkele nieuwkomers, die alle kansen en meer kregen in onze maatschappij, uit verveling in ieder klein detail racisme begonnen te zien. In Zwarte Pieten zagen ze een link met de slavernij. Dat het bevrijde slaven waren, die onder geen enkele dwang een bisschop hielpen met het blij maken van kindjes, weerhield deze verzuurde, zwarte migranten er niet van om hun strijd tegen deze malle kindervriend te voeren.

[Slavernij was/is amper een blanke aangelegenheid; lees hier meer.]

Gesteund door linkse deugpolitiekers en dito mediamakers werd de strijd opgedreven met verregaande censuur tot gevolg. Her en der in Vlaanderen en Nederland kreeg Zwarte Piet te maken met een heuse transformatie. Er werd verzonnen dat het een roetveegpiet zou worden, terwijl iedere schoorsteenveger u zal vertellen dat je niet met enkele vage vegen uit een schouw komt, maar wel degelijk pikzwart. Sommige Pieten kregen zelfs alle kleuren van de regenboog. In Vlaanderen was de stad van Bart De Wever één van de eersten waar deze censuur plaatsvond, terwijl de voorbije weken al dan niet gesponsord berichten van de N-VA op Facebook nog moest aantonen dat ze niet gediend waren met de beslissing om Zwarte Piet van Facebook te verbannen.

Eerst heb je dit. En dan heb je dat…
Eenzelfde partij. Wie kan er nog volgen?

De kakofonische symfonie van de haat tegen Sinterklaas’ hulpje bereikte een hoogtepunt nadat de zwarte junkie en crimineel George Floyd, voorzien van een overdosis drugs, de dood zag tijdens een arrestatie door de politie. De wel érg agressieve gekken van Kick Out Zwarte Piet (KOZP), soms getooid in ware militante, anti-blanken Black Panther-outfit, uiteraard fanatieke aanhangers van de Marxistische BLM-beweging, zagen de puzzel ineen vallen. ALLES wat met zwarten te maken heeft, vooral als het hen slecht bekomt, is de schuld van de blanke man en vindt zijn oorsprong in de slavernij. En dat bleef niet zonder gehoor.

Facebook besliste om ALLES van Zwarte Piet te verbannen. Zowel op Facebook zelf als op dochterbedrijf Instagram. En zo geschiedde. Redacteurs van ReActNieuws waren 24 uur immobiel op Facebook, omdat ze een afbeelding van onze zwarte kindervriend op hun profielfoto plaatsten, duizenden andere kregen met dezelfde straf te maken en de afgelopen dagen haalde Facebook ook de steunpagina’s pro-Zwarte Piet offline. Op deze manier werden in één vingerklik 150.000 mensen die een andere mening hebben dan Marc Zuckerberg, van zijn platform geweerd. Althans onze o zo belangrijke vrijheid van meningsuiting wordt op deze manier ernstig beknot.

Maar het kan nog altijd gekker. Ook foto’s uit het verleden worden offline gehaald en op de koop toe wordt daar telkens een straf aan verbonden. Terecht klaagde de voorzitter van het Vlaams Belang, Tom Van Grieken, deze retroactieve maatregel aan. Stel u maar eens voor dat vandaag een wet wijzigt en dat je morgen bestraft wordt voor iets wat je gisteren, dus voor de wijziging van de wet en iets dat toen nog legaal was, deed. Dat is te gek voor woorden en slaat juridisch nergens op. Maar Facebook doet het gewoon. Crimineel.

Maar hebben we het daarmee gehad qua gekheid? Uiteraard niet! Want wie mocht zopas op de koffie (ik weet niet of het zwarte koffie was) bij de eerste minister van Nederland? De gekkies van KOZP. Jawel hoor! Met een heel eisenpakket en een resem klachten als ongelijkheid, structureel racisme en jarejarejare, verveelden ze Rutte voor een tijdje, die het waarschijnlijk ongelooflijk boeiend vond, of ‘verbindend’ zoals links-liberaal Bart Somers van Open VLD het bij ons zou verwoorden, terwijl er net 150.000 mensen in de ban werden geplaatst door Facebook, omdat ze een kinderfeest verdedigden.

De gewelddadige Zwarte Piet-haters van Kick Out Zwarte Piet mochten gezellig op de koffie bij premier Rutte. Uiteraard om aan te klagen hoe zwaar ze het wel hebben als zwarten in het racistische en veel te blanke Nederland. Zwarte Piet zou daar overigens het ultieme bewijs van zijn. Dan valt het nog wel mee, denken we dan zo…

Althans voor de Europese parlementsleden van het Vlaams Belang, de PVV van Wilders en het Forum voor Democratie van Thierry Baudet is de maat meer dan vol. Zij dienden in het Europees parlement een gezamenlijke resolutie in om onze tradities in bescherming te nemen. Afgaande op de boze reacties van de N-VA-coryfeeën op de beslissing van BOL.com en andere bedrijven om geen Zware Piet-producten meer aan te zullen bieden (terwijl seksspeeltjes in de vorm van een kleine opblaaspony wel aangeboden blijven) contacteerden deze volksvertegenwoordigers ook deze Europese politici voor de gezamenlijke resolutie, maar de N-VA’ers weigerden mee op de kar te springen. Alweer een gemiste kans en helaas veelzeggend.

Tom Vandendriessche van het Vlaams Belang diende met de collega’s van de PVV en het Forum voor Democratie een resolutie in in het Europees parlement om tradities zoals Zwarte Piet te beschermen. De rechtstreekse aanleiding was de beslissing van verkoopsites als BOL.com om niet langer Zwarte Piet-producten aan te bieden.

Tot slot nog even het verschil benadrukken tussen de tegenstanders van onze tradities, waarden en normen en de gewone mensen die steeds om de oren worden geslagen met zogenaamd racisme. Zowel de BLM-beweging als de KOZP-gekkies gebruiken steevast geweld en vandalisme om hun onbeargumenteerde en totaal van de pot gerukte standpunten kracht bij te zetten. BLM vernietigde standbeelden, stichtte branden, plunderde winkels, vielen mensen aan of vermoordde ze gewoon, maar ook KOZP bestormde Sinterklaasintochten waar honderden kindjes aanwezig waren, schold vervolgens die kinderen hun ouders de huid vol en zo meer. En de blanke, Westerse man? Die staat erbij, kijkt ernaar en probeert tussendoor zijn steeds duurder wordende rekeningen te betalen terwijl hij steeds langer zal moeten werken, om de rekening van de massamigratie te kunnen dekken.

Nog even meegeven dat Voorpost eerder deze week actie voerde aan het kantoor van Facebook. De organisatie roept iedere Facebook- en Instagram-gebruiker op om elke eerste dag van de maand een Zwarte Piet-afbeelding op het respectievelijke sociale platform te plaatsen. Een vreedzame actie, zoals democratisch ingestelde mensen die voeren. Wij doen alvast mee!

Voor de nationalisten van Voorpost is het duidelijk: blijf van onze tradities!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Facebook verwijdert in één klik 150.000 Zwarte Piet-fans, KOZP mag ondertussen koffie drinken bij premier Rutte (NL)”

 1. Neger Piet uit de Congo

  “Roetpieten” zijn nep want hun gelaat vertoont “roetvegen” terwijl hun kostuum kraaknet blijft ! Welk kind kan men zoiets wijsmaken.

 2. Het is toch verbazingwekkend hoe Afrikaanse mensen vanuit een totale andere cultuur migreren naar Europa om dan eventjes komen klagen over de gewoonten van het land dat hen alles gegeven heeft.
  Kindergeld, sociale voordelen, sociale woningen, gratis hotelverblijf voor valse vluchtelingen, jobs, medische zorg en ga zo maar door.
  Wat me ook blijft verbazen is hoe blanke Europeanen er dan in slagen om op dezelfde manier te denken om zo hun eigen geschiedenis, cultuur en feesten te vernietigen. Volksverraad moet strafbaar worden.
  Over een jaar zal iedereen zich nog de naam van Fentanyl Floyd herinneren, maar wie zal zich nog de naam herinneren van Margaret Sanden, een 19-jarige Noorse vrouw die is vermoord als gevolg van het open-grenzen beleid?

  1. Ongelooflijk maar waar

 3. “Eerst heb je dit. En dan heb je dat…
  Eenzelfde partij. Wie kan er nog volgen?” staat er onder de foto, staan ze dan niet gekend voor hun kazakkedraaierij? En alsof het doel van KOZP nog niet erg genoeg is, het moet natuurlijk weer in het Engels zijn ook.

 4. Helaas gaan we ook deze strijd verliezen. Het volgende komt eraan, wat zal het zijn Carnaval?
  Kerstfeest, Pasen?Alles zal uiteindelijk verdwijnen. Gaaf land!

  1. Spekslager, Zwijndrecht

   Ik gok op verbod op varkensvlees wegens noch “kosher” noch ‘halal”

Trending

%d bloggers liken dit: