De demonstraties van Black Lives Matter (BLM) zorgden in de Verenigde Staten van Amerika de afgelopen weken voor de nodige chaos, gezien de plunderingen en het geweld die hiermee gepaard zijn gegaan. De beweging krijgt echter veel steun vanuit de hogere kringen in het land, zoals de tweede partij van het land, de Democratische Partij, waarbij de kopstukken hun steun uitspraken. Daarnaast van allerlei bekendheden van film- en televisieseries. De meest interessante en grootschalige steun komt wel vanuit het internationale grootbedrijf, waar talloze bekende merknamen zich achter de protesten schaarden. Een lijst is verschenen met daarop 252 bekende merken die hun steun uitspraken.

Op de lijst staan talloze bekende namen, waaronder grote autobedrijven, kledingwinkels en frisdrankfabrikanten. Welke extra opvallenen zijn de technologiebedrijven, die de afgelopen jaren sterk in invloed en omzetten groeiden. Twitter en Microsoft stelden zich openlijk achter BLM en Facebook-baas Mark Zuckerberg schaarde zich op zijn persoonlijk pagina ook achter de protesten. Dit gaat gepaard met effectieve censuur van initiatieven of organisaties die kritiek leveren op de BLM-protesten en van die podia gebruik willen maken.

Dat de internationale grootbedrijven zich nu scharen achter de protesten van een deel van de Amerikaanse bevolking om hun leven te verbeteren lijkt tegenstrijdig. Talloze onder hen staan vooral negatief bekend als het gaat om hoe men het eigen personeel behandeld. Vaak met lage lonen en slechte arbeidsomstandigheden, die nog slechter worden wanneer men de productie uitbesteed in derdewereldlanden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Black Lives Matter gesteund door het internationaal grootbedrijf”

 1. Het grootkapitaal en het communisme (Antifa, BLM) ontmoeten elkaar op het hoogste niveau. Dat was vroeger ook al zo. Handige lijst, ik zal deze bedrijven boycotten en ik raad iedereen aan om hetzelfde te doen.

 2. Marc Zuckerberg is evenals Geoges Soros (KNIP)

  NVDR: We willen deze webstek online houden, en dus blijven we binnen de grenzen van de wet; wie de (KNIP) vernoemt, wordt vervolgd. Dus moeten we af en toe snoeien, helaas.

  1. Ik weet wel wie !

   De lange arm van de rijkste en allermachtigste lobby met enorm verlengde tenen waarop beweerdelijk intentioneel zou getrapt worden zeker ?

 3. Het is weer dezelfde kliek die de mensen al eerder in oorlog en chaos stortten!

 4. De 2e partij? Foutje dankzij het achterlijke kiessysteem van kiesmannen is Trump president geworden en hij staat gelukkig achter in de peilingen nog nooit is er zo’n slechte president van Amerika geweest.En prima dat de grote bedrijven inzien dat het zo niet langer kan in Amerika wat een fout land is dat geworden. Joe for President!

  1. ik denk dat jij op een andere planeet leeft.Trump is nooit zo populair geweest als nu in Amerika je volgt zeker de CNN en onze slaafjes media .droom maar lekker verder.

Trending

%d bloggers liken dit: