DIJON: Marine Le Pen en haar gevolg gewelddadig aangevallen

Dinsdagmiddag ging Marine Le Pen naar Dijon, waar al dagen een etnische drugsoorlog wordt gevoerd tussen Noord-Afrikanen en Tsjetsjenen, waarbij zelfs oorlogswapens niet geschuwd worden. Bedoeling was de plaatselijke bevolking en de ordediensten een hart onder de riem te steken.

De voorzitter van het Rassemblement National had het tijdens haar persconferentie o.m. ook over de ‘surrealistische’ oorlogsvoering tussen Maghrebijnen en Tsjetsjenen. Waar is Frankrijk in godsnaam beland, vroeg MLP zich af. Waar bevinden we ons eigenlijk, in Bagdad, in het Wilde Westen, in Mad Max of Clockwork Orange! Bij het zien van al die oorlogs- en handwapens, jachtgeweren en machinepistolen, kan men zich terecht de vraag stellen of we nog in een rechtstaat leven. De onmacht van het regime was nog nooit zo duidelijk, aldus de voorzitter van de rechtse oppositiepartij.

Bij het verlaten van Dijon werden de wagens van de voorzitter van het Rassemblement National en van haar gevolg, gewelddadig aangevallen door de leeggangers van Antifa, daarbij gesteund door een meute vreemdelingen. Het wordt meer dan tijd dat dat crapuleus tuig buiten de wet wordt gesteld, zoals president Donald Trump ook al liet weten.

Volgens VRT-journalist, Steven Decraene, zoon van een gewezen politiecommissaris van Deerlijk, die de trip naar Dijon maakte, lieten de ordediensten de Tsjetsjenen maar begaan, waardoor de situatie in Dijon escaleerde. Bij zijn nietsbetekenende straatinterviews, dewelke zijn stelling moeten ondersteunen, laat hij alleen Noord-Afrikanen aan het woord. Van objectiviteit gesproken!

De brave burger zal zijn wapens wel inleveren of laten registreren. Dat alleen het schorremorrie, dat met de dag aangroeit en dat zijn broek veegt aan de wetgeving – er nog over beschikt, is gewoonweg hallucinant. We zullen zeker weer overdrijven wanneer we stellen dat een etnische burgeroorlog niet ver af is.

Op zondag 28 juni a.s. gaan de Fransen naar de stembus voor de uitgestelde 2de ronde (Covid-19) van de gemeenteraadsverkiezingen. Of de etnische burgeroorlog in Dijon de uitslag zal beïnvloeden, weten we natuurlijk niet. Laat ons hopen van wel…