Antifa is terreurgroep volgens Trump, Nederlandse populisten steunen dit

De Amerikaanse president Donald Trump heeft eind mei via het sociale medium Twitter laten weten dat volgens hem Antifa een terroristische organisatie is. Hij schreef dat; “De Verenigde Staten van Amerika ANTIFA als een terroristische organisatie zullen aanduiden.” Bij deze woorden sloten zich al snel de twee Nederlandse populistische partijen aan, de Partij voor de Vrijheid (PVV) en het Forum voor Democratie (FvD). Niet zo raar gezien beiden last van het geweld en intimidatie van deze linkse knokploeg hebben gehad.

Het gaat dan vooral om de oudere politieke formatie de PVV, welke tijdens de Provinciale Statenverkiezingen van 18 maart 2015 in Friesland te maken kreeg met huisbezoeken van de lokale antifascisten. Het FvD had tijdens de verkiezingscampagne om de gemeenteraad in 2018 de constante druk vanuit extreemlinks, met als gevolg opstootjes, oproepen tot geweld en het vandaliseren van de verkiezingsposters.

De extreemlinkse actiegroepen onder de naam Antifa ofwel antifascisten, zijn jonge mannen en vrouwen vanuit de hogere burgerij, die denken en dromen dat ze ergens in 1933 leven, in het zwart door het leven gaan en meestal in kraakpand woonachtig zijn. Het doet allemaal clownesk aan, maar de mate van geweld en de vrijheid waarmee men kan werken is wel degelijk zorgwekkend voor de personen die hiervan het slachtoffer zijn.

In Nederland is de lijst met politiek geweld, begaan door de antifascisten, zo lang dat er nauwelijks discussie zou moeten bestaan over het terroristische gehalte. Met als dieptepunten de bloedige aanslag in het dorpje Kedichem in 1986 op een vergadering van de Centrumpartij, waarbij uiteindelijk één dode en één zwaargewonde vielen, tot aan de moord op politicus Pim Fortuyn in 2002.

4 comments

  1. Antifa zijn de stoottroepen van de elite en de globalisten, gefinancierd door grootkapitalist George Soros. Een zielig groepje drugsverslaafde zombies dat zich voordoet als antikapitalistisch, maar eigenlijk de grootste kapitalisten ter wereld mee ondersteund. Het is een groepje hypocrieten die alle mislukkelingen van onze maatschappij aantrekt.

    Dit is het gevolg van een disfunctionele maatschappij die al het lelijke ophemelt, die het crapuul op een voetstuk plaatst, die seksuele perversie verheerlijkt en die een carrière-crimineel zoals George Floyd bijna heilig verklaart.

  2. De aanslag in Kedichem telde 2 doden: de Hoteleigenaar, de Heer van ‘t Eind die 2 dagen later tijdens het puinruimen overleed, alsmede Ir. K. Kleijn die reeds op 29 maart in het ziekenhuis enkele dagen later overleed aan zware projectielen die de antifa hem toewierpen. Er waren zelfs Antifa zwaarbewapend, met o.a. revolvers uit Parijs, op getrommeld. Janmaat, Wil schuurman en nog een 6 tal personen w.o. ikzelf waren naar boven gevlucht, in afwachting van politie en brandweer, doch Burgemeester Korporaal had kennelijk bewust slechts 2 agenten op de steile rivierdijk geposteerd die prompt de benen namen toen er 70 terroristen op kwamen dagen. Het hotel was overigens makkelijk te verdedigen geweest als er 1 tot 2 peletons MEers zich hadden opgesteld op de steile dijk die hooguit 4 meter breed was. Dus de verantwoordelijk Burgemeester was dan ook ernstig in gebreke gebleven met de beveiliging. Wil schuurman probeerde 2 hoog van uit een hotelraam met aan elkaar geknoopte lakens naar beneden te klimmen waarop zij door glazen raam heen naar buiten viel en een slagaderlijke bloeding op liep. Het was kantje boord in het ziekenhuis te Leerdam, doch uiteindelijk moest haar been geamputeerd worden. Een zodanig hoge amputatie dat een prothese onmogelijk werd. Zelf had ik geholpen met de lakens vasthouden voor andere partijleden, maar toen ik zelf als laatste aan de beurt, klom ik uit het kozijn zonder laken 2 hoog, vond het kapotte kozijn 1 hoog later en sprong. Op het balkon lag echter grind en moest ik ook nog een hevig bloedende Wil Schuurman ontwijken. Dat laatste lukte, doch ik gleed over het losse grind en klapte met mijn achterhoofd op een stenen vensterbank waarna bij mij het licht uitging. Gelukkig konden ze mij laten zakken van het balkon naar de rivierbedding waar ik weer bij m’n positieven kwam en de dijk op klauterde waarop de 1e de beste politieauto mij naar het dichtbijzijnde ziekenhuis in Leerdam bracht, waarna 10 dagen resulteerde vanwege een schedelbreuk. Uiteindelijk werden er 4 aanslagplegers getraceerd uit Amsterdam in het kraakpand ‘Vranckrijck’, konden aangehouden en gedagvaard worden. Toen enkele maanden de rechtszitting was bij het Gerechtshof te Dordrecht stonden er 4 lege stoelen want inmiddels was er een identiteitswijziging geregeld voor deze 4 aanslagplegers. Einde verhaal.

Comments are closed.