Rode terreur in Friesland: huizen en auto’s PVV’ers beklad

antifa-nederlandIn drie dorpen in Friesland zijn op de nacht van vrijdag op zaterdag door extreemlinkse activisten auto’s en woningen van kandidaten van de Partij voor de Vrijheid beklad. De PVV doet ook in Friesland mee met de verkiezingen voor de provinciale staten, die op 18 maart 2015 worden gehouden. Het lijkt een goed voorbereide actie met meerdere personen uitgevoerd, want de drie dorpen liggen op een aardige afstand van elkaar.

Nederland kent vanaf de jaren zestig een lange traditie van geweld tegen rechtse opposanten, vaak oogluikend toegelaten door de zittende machthebbers. Dieptepunt was hierbij de moord op Pim Fortuyn die geen bescherming kreeg tegen dergelijk geweld, onthouden door de toenmalige Minister-president Wim Kok (PvdA). Bij de provinciale verkiezingen 2011 van vier jaar geleden was ook het ook al raak toen een PVV-kandidaat in zijn eigen woning werd mishandeld.

De bekladdingen zijn voor de PVV Friesland geen reden om te stoppen met campagnevoeren, zo laat men elders in de media weten. De voor vanmiddag geplande verkiezingsactiviteiten gaan ook in Friesland gewoon door. De politie doet in de drie dorpen buurtonderzoek en vanuit de drie PVV-ers is aangifte gedaan. Het is voor de media en de politie nog onduidelijk wie er achter de bekladdingen zitten.

2 comments

  1. De gewelddadige Internationale Socialisten (IS) die al jaren geweld gebruiken en ook de waarschijnlijke doodsoorzaak zijn van Pim Fortuyn, worden steeds quasi vrijgesproken door het Nederlandse O.M. Beelden en getuigenissen van geweld en antisemitisme worden steeds verworpen door de D’66 magistratuur. Niettegenstaande Groenlinks en de SP afstand nemen van hun geweld blijven partijleden toch goede betrekkingen onderhouden. Hun deelnames bij ANTIFA-manifestaties blijken ook in België onbestraft. De zwarte Piet-rellen, de antisemitische betogingen en nu ook de discriminatie absurditeiten bij poetsdiensten en huurwoningen zijn door hen georganiseerd.

  2. Tja, de Antifa is toch even wat gevaarlijker dan de Moslims zelf. Stalen kloten bewijs je door eerst de Antifa aan te pakken, en dan pas de Moslims.

    Lafaarden kijken kinderporno, lafaarden zijn bang voor de Antifa.

Comments are closed.