De afgelopen dagen werden herhaaldelijk oproepen gedaan door negerorganisaties en extreemlinkse groeperingen om publieke standbeelden van historische figuren te vandaliseren. Zo werd het standbeeld van de vermoorde politicus Pim Fortuyn beklad en ook die van Piet Hein in Rotterdam. Meerdere groepen riepen op dit erfgoed te verdedigen tegen deze extremisten. Zo was Voorpost te zien bij het standbeeld van Piet Hein in Rotterdam-Delfshaven en voetbalsupporters van Feyenoord bij het standbeeld van Pim Fortuyn in het centrum van Rotterdam en politicus Thierry Baudet bij standbeeld van Jan van Schaffelaar in Barneveld.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Voetbalsupporters en rechtse organisaties tegen extreemlinkse beeldenstorm”

  1. 1) Ja dit is nu dus het harde, trieste bewijs dat de multiculturele maatschappij nu totaal mislukt en ontaard is. En het intelligentste wat ik nu kan doen ism Wieroe is een ontmantelings plan ontwikkelen om binnen pakweg 14,1888 jaar tijd het aantal uitheemse, evt, genaturaliseerde gasten in Nederland terug te brengen tot het percentage van 5 mei 1945, zonder enig geweld en/of bloedvergieten. Met zuivere kennis uit Bilar Ka Loka, spirituele Planeten en Micro Kosmische werelden van de Katten is dit nu mogelijk en ik heb alles van Wieroe geleerd nu, om dit plan op papier te zetten en aan de Forum voor Democratie dan openbaar aan te bieden.

    2) En als al deze buitenlanders en Afrolanders nu zo ongelukkig zijn in Nederland dan moeten wij hun helpen om elders in het buitenland maar gelukkiger te gaan leven en ook investeren in hun massa remigraties. Juist hierom moeten alle echte Nederlanders en alle Pro Nederlandse VOLK segmenten maar kiezen voor het Forum voor Democratie om de ondergang van de laatste raszuivere Germanilanders te voorkomen binnen pakweg een slordige 88,1488 jaar tijd.

Trending

%d bloggers liken dit: