Na een demonstratie gisteren in de havenstad Rotterdam, tegen vermeend racistisch politiegeweld in de Verenigde Staten van Amerika, is het standbeeld van de vermoorde politicus en lokale volksheld Pim Fortuyn door extremisten besmeurd. Er is met witte letters het woord racist op gespoten. Deze daad werd opgemerkt op de dag zelf na de demonstratie en wordt door negerjeugd en linkse extremisten op de sociale media toegejuicht.

De vernieling komt na een drietal demonstraties in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, tegen wat de demonstranten zien als racistisch politiegeweld. Op de demonstraties, waar duizenden op afkwamen en waartoe door meerdere politieke partijen werd opgeroepen, waren naast racistische samenzweringstheorieën over ‘boze witte mensen’, talloze onwaarheden over geweld, negers en de rol van de politie te horen. Daarnaast werd tot geweld opgeroepen tegen de Nederlanders die tijdens het Sinterklaasfeest zich als Zwarte Piet verkleden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Beeld Pim Fortuyn besmeurd na demonstratie tegen ‘racistisch’ politiegeweld”

  1. […] om publieke standbeelden van historische figuren te vandaliseren. Zo werd het standbeeld van de vermoorde politicus Pim Fortuyn beklad en ook die van Piet Hein in Rotterdam. Meerdere groepen riepen op dit erfgoed te verdedigen tegen […]

  2. Voor de linkse extremisten mag men criminele feiten plegen, moorden en plunderen als het hen maar goed uitkomt.
    Laat ons hopen dat hun eigendom ook wordt vernield en geplunderd, dat hun huizen ook worden afgebrand en dat zij ook slachtoffer worden van geweldplegingen.

    Van een vals narratief gesproken! Volgens de Washington Times had beroepscrimineel en pornoprostitué George Floyd het coronavirus en had hij zware verdovende middelen in zijn bloed, zoals oa. fentanyl en methamfetamine. Hij is gestorven aan een hartaanval.
    Links heeft dus met andere woorden aangezet tot vernielingen, plunderingen en minstens 10 moorden op zijn geweten door de rellen. Maar ja.. de dik betaalde linkse journalisten in hun omheinde wijken hebben er geen last van natuurlijk…

Trending

%d