KNIP! Lokale leugenpers verwijdert hoorbare ‘allah akbar’ uit filmpje

Was het op donderdagavond in Den Haag een echte verwarde man die met een hakbijl een tweetal mensen heeft verwond? Of toch gewoon weer een islamist op oorlogspad? De lokale zender Omroep West wilde dit allemaal niet afwachten en besloot de goed hoorbare kreet ‘allah akbar’ uit het filmpje te knippen. Helaas voor de ijverige zedenmeester van de lokale zender, want hij werd betrapt door een kritische twitteraar die direct zijn bevindingen op het sociale medium twitter plaatste.

Ernstig.
@omroepwest
heeft op hun site het laatste gedeelte van het filmpje van
@dumpert
over de ‘verwarde man’ op de Neptunisstraat in Den Haag die is neergeschoten door de politie ingekort van 0:57 naar 0:46 zodat de 3x allahu akhbar eraf is geknipt.

Via twitter

De originele filmbeelden;

4 comments

  1. Goed zo, want dat is toch pure en onversneden IslamoFILIE dergelijke PoCo-censuur !

  2. PM Gordon Brown Van het UK, zo gaat het gerucht, moest moslims hun gang laten gaan met het verkrachten van engelse meisjes in ruil voor een goede deal met saudi-arabische olie. Gaf de opdracht aan politie om de andere kant op te kijken. De rest van de Europese leiders lijken hetzelfde te doen, wegkijken, en het is opvallend dat links vrijwillig zoveel initiatief toont om hier aan mee te werken. Laten ze zich nou eens meer verdiepen in de islam en dan uitleggen aan iedereen waarom ze de islam zo geweldig vinden en zoveel doen om de islam te faciliteren.

  3. De Sovietische doofpotoperatie is weer begonnen. Van één ding kan je altijd zeker zijn: als de dader een donkere huidskleur heeft en de slachtoffer(s) blank, dan wordt de dader beschermd door de laffe media. Zelfs als dat vervalsing en opzettelijk weglaten van nieuws betekent.

  4. De bevolking mag de hate speech Koran verzen gericht tegen “ongelovigen” waarop de muzelmanse terroristen van Maalbeek en op Zaventem zich konden baseren ook niet kennen. Dan gaan ze zich immers afvragen waarom de Islam met HUN belastinggeld gesubsidieerd wordt !

Comments are closed.