Op donderdagavond heeft in Den Haag een 34-jarige man met een hakbijl een tweetal mensen verwond. Er is door een agent op de man geschoten, waarna hij snel kon worden overmeesterd. Toen de man op de grond lag en door de politieagenten werd ingerekend riep hij driemaal ‘Allah Akbar!’ uit, een bekende kreet vanuit de islamitische godsdienst, die vaker te horen valt bij dergelijke pogingen tot moord. De Haagse politie doet nog onderzoek naar de aanleiding van dit gebeuren, evenals naar het schieten van de agent.

Van de twee slachtoffers, van de man met de zwaaiende bijl, kon er een direct door de ambulanciers worden geholpen en de andere persoon moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Meerdere omstanders moesten vluchten om niet ook slachtoffer te worden. Op de beelden die op de sociale media circuleren, valt eerst een man te zien die met een bijl loopt te zwaaien en op een ander filmfragment ligt hij op de grond en wordt ingerekend.

De laatste filmbeelden vallen op omdat er driemaal door de dader ‘Allah Akbar’ wordt geroepen, tweemaal moeilijk verstaanbaar en de derde keer duidelijk hoorbaar. Dit doet vermoeden dat het hier om een islamitische aanslag gaat. Een actie die in een patroon van eerdere aanslagen past, als de zogeheten ‘eenzame wolf strategie’, waarin een persoon in opdracht van Allah lukraak aan het moorden slaat.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “‘Allah Akbar!’ Man zwaait met hakbijl in Haagse straat en verwondt twee mensen”

  1. […] het op donderdagavond in Den Haag een echte verwarde man die met een hakbijl een tweetal mensen heeft verwond? Of toch gewoon weer […]

  2. If you invite the third world, you’ll become the third world!

  3. Onvoorstelbaar smerig dat men deze Haagse agent wil onderzoeken. Deze man handelt in zelfverdediging tegen een terrorist die meerdere slachtoffers heeft gemaakt. Wat wil men eigenlijk? Dat we ons allemaal laten afslachten door dat primitief gespuis?

  4. De dader is slechts gewond ??
    Slechte schutters, bij de Haagse Politie …

  5. Abdelkadher uit Mohl Em Beeq

    Vandaag als dagschotel in de “Allah snAckbar“ ; varkensgebraad in Trapistenbier saus met couscous

Trending

%d