Islamitische aanslag in Den Haag met drie zwaargewonde slachtoffers. Overheid: dader is een verwarde man

Gisteren heeft een Syriër drie mensen zwaar verwond door met een mes op hen los te gaan, waarbij zeker een van de slachtoffers de keel is doorgesneden. De dader schreeuwde tijdens zijn daad ‘Allahoe akbar’, wat ‘allah is groot’ betekent. Bij de arrestatie waren meerdere politieagenten aanwezig, waaronder ook enkelen van een anti-terreureenheid. De dader werd in zijn been geschoten, overmeesterd en naar het ziekenhuis afgevoerd. Hoewel dit alle sporen met zich meedraagt van een islamitische aanslag, sprak de lokale overheid minuten na de slachtpartij van een ‘verwarde man’.

De slachting vond plaats vlak voor de Haagse Hogeschool, dichtbij het centrum van de stad, in een gebied waar ook de immigratiewijken van Den Haag zich bevinden. Het leek in eerste instantie om een wilde steekpartij te gaan, maar al snel werd aan de hand van getuigen duidelijk dat er zeker ook van één persoon zijn keel is doorgesneden. Door hierbij islamitische taal te schreeuwen is voor velen wel duidelijk dat het hier om een islamitische aanlag gaat.

Volgens diverse media is de man een Syriër die niet op de lijst van potentiële terreurverdachten staat. Uit zijn verleden leren we inmiddels beetje bij beetje dat er al de nodige problemen met hem waren en dat hij verre van een goed functionerende staatsburger is. Onduidelijk is nog waarom hij juist nu aan het moorden sloeg, wel past deze actie bij de ‘lone wolf’ strategie van intimidatie die we elders in Europa ook zien bij de volgelingen van Allah.

Het officiële beleid van de Nederlandse regering is om islamitisch terrorisme volledig te ontkennen en elke aanslag of poging in Nederland hiertoe, toe te schrijven aan ‘verwarde mensen’ of ‘onwel wordingen’. Een bekend voorbeeld was ook de aanslag in Amsterdam die als incident met een ‘onwel wording’ werd opgetekend. De achtergrond van dit beleid om de Nederlandse bevolking constant te belazeren, is dat men zo hoopt dat er geen onrust ontstaat.

Bekijk hieronder de schokkende beelden van de arrestatie;

3 comments

  1. De enige die last hebben van “verwardheid” zijn de achterlijke Blanke idioten die blijven stemmen voor hun eigen ondergang.

Comments are closed.