Immigrant steekt met mes in op vrouw in scootmobiel

In de Vlaardingen, nabij Rotterdam, heeft een immigrant uit het niets met een mes op een vrouw in een scootmobiel gestoken. Hiervan is door de lokale pers melding gemaakt. Ze raakte hierbij oppervlakkig gewond aan haar nek, werd ter plekke door de ambulancemedewerkers volledig verzorgd en hoefde daardoor niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De verdachte immigrant is een man en kon snel na het misdrijf door de politie worden ingerekend.

De vrouw werd plotseling belaagd door de man toen hij haar voorbij wandelde. Deze immigrant zou volgens de politie iets aan haar hebben gevraagd en daarna werd er gestoken. Er is geen relatie tussen de verdachte en de vrouw. Hoewel politie en pers dergelijke misdrijven stelselmatig bagatelliseren en als incidenten wegzetten, horen dit soort voorvallen inmiddels tot de dagelijkse routine in veel delen van Nederland.

4 comments

  1. “Diversiteit is een verrijking” of eerder een “verzeiking” ?

  2. Als een immigrant iemand neersteekt dan is het enkel nieuws in de lokale pers, dan haalt het bijna nooit de nationale pers. De indruk moet gewekt worden dat vreemdelingen zijn zoals Europeanen, maar eigenlijk zijn het (KNIP).

  3. Hoelang moeten wij nog wachten voor een Massale Remigratie ?

Comments are closed.