Immigrant steekt met mes in op vrouw in scootmobiel

In de Vlaardingen, nabij Rotterdam, heeft een immigrant uit het niets met een mes op een vrouw in een scootmobiel gestoken. Hiervan is door de lokale pers melding gemaakt. Ze raakte hierbij oppervlakkig gewond aan haar nek, werd ter plekke door de ambulancemedewerkers volledig verzorgd en hoefde daardoor niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De verdachte immigrant is een man en kon snel na het misdrijf door de politie worden ingerekend.

De vrouw werd plotseling belaagd door de man toen hij haar voorbij wandelde. Deze immigrant zou volgens de politie iets aan haar hebben gevraagd en daarna werd er gestoken. Er is geen relatie tussen de verdachte en de vrouw. Hoewel politie en pers dergelijke misdrijven stelselmatig bagatelliseren en als incidenten wegzetten, horen dit soort voorvallen inmiddels tot de dagelijkse routine in veel delen van Nederland.

4 comments

  1. Als een immigrant iemand neersteekt dan is het enkel nieuws in de lokale pers, dan haalt het bijna nooit de nationale pers. De indruk moet gewekt worden dat vreemdelingen zijn zoals Europeanen, maar eigenlijk zijn het (KNIP).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.