De normalisering van het aantal steek- en schietvoorvallen is in Nederland inmiddels bekend, maar dit jaar leek het erop dat de aantallen zelfs boven eerdere jaren uit gaan, door de dagelijkse berichten over voorvallen met geweld. Zo kregen de afgelopen dagen meerdere mensen met geweld te maken vanwege opmerkingen over het afsteken van vuurwerk. Een manier om het aantal aangiften te drukken – en dus de misdaadstatistieken te manipuleren – is om mensen af te raden meldingen te maken van een geweldvoorval. Zo komt men wat gemakkelijker met het officiële verhaal dat het allemaal wel meevalt met de onveiligheid die zoveel mensen voelen.

Een bekende wijsheid is dat een ‘foto meer zegt dan 1000 woorden’ en dat vertaalt zich naar het heden met een overzicht op de kaart die veel zegt. Meer althans dat de 1000 woorden die de Nederlandse autoriteiten en de kartelmedia gebruiken om te verklaren dat er zoveel misdaad niet is. Een ijverige schrijver heeft zo’n kaart opgesteld, van een bijna een jaar (t/m 21 december 2019) aan wat hij omschrijft als ‘steek- en schietincidenten’. Let wel dit gaat dus nog enkel maar over de voorvallen waarbij er geschoten of gestoken is en ook hier is al sprake van enorme aantallen én een landelijke dekking.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Misdaadkaart Nederland toont barbarisering van maatschappij”

  1. Het is volstrekt overdreven hieruit conclusies te trekken over een “barbarisering” van de maatschappij. De criminaliteitscijfers mogen hoog lijken, relatief zijn ze gering. Bovendien raakt drug-gerelateerde criminaliteit alleen de spelers in de drugs-wereld.
    Misdaad zoekt de weg van de minste weerstand. Toen het pirateren van Cd’s nog loonde nam drugscriminaliteit af. Als plofkraken effectief bestreden worden zoekt de criminaliteit andere wegen. Ooit waren dollars makkelijk na te maken- wat andere criminaliteit voorkwam. Ik weet niet hoe dat nu is.
    Politici zullen criminaliteit meteen duiden zoals dat in hun kraam te pas komt. Grenzen dicht, armoede bestrijden, zogenaamde oplossingen liggen links en rechts voor het opscheppen. Zwaarder straffen? Heel ironisch is dat ook de aanpak van de sharia met z’n meedogenloze strafrecht.

Trending

%d bloggers liken dit: